melegim01_ incimikkk ben progestan 17 hafta boyunca fıtıl olarak kullandım cnm hıc böyle bırsey yasamadım kusmalar oluyordu ama böyle degıl
melegim01_ Yazmelegi_ 2 gun önce kontrole gittim haftaya detaylı ocın randevu alacam o ara sorarım artık doktora cnm
umutluanneadayi melegim01_ vücudum alıştı galiba zorlanmıyorum çok şükür sabah akşam olduğu için gece alamıyorum 🥲
melegim01_ umutluanneadayi eskiden agızdan aldıgımda uyku halindeyim hep o yüzden fıtıl kullanıyorum cnm sen suan progestan dısında hangi ılaclsrı kullanıyorsun cnm
melegim01_ Zeynep9120 valla bende bugün oldu ama omega dıye dusunuyırum aksam alacam gyno bakalım o mu yapıyor yarın aksam da omega alacam anlamaya calısacam cnm
melegim01_ Annelikmghb deneme yapacam cnm bugun aksam gyno alacam anlamaya calısacam omega mı gyno mu dıue
Sude_naz0 melegim01_ kan ilacı beni kusturyordu oksapar ve Protestan kullandım olmadı bende folik asit de yapmaz
melegim01_ Sude_naz0 oksapar progestan bende kullanıyorum progestan fıtıl olarak bugune kdr rahatsız etmedi folik asiti 2 gun önce bıraktırdı doktor magnezyum omega ve gyno baslattı birazdan gynoo ıcecem bakalım kusturacak mı onu denıcem