Seval00seval Dün 1.20 çıkmıştı beta bugün adetimin 1. Günü hasta olmadım test yaptım bir de ne göreyim koca bir pozitif ama inanmıyorum
Serapkayaa1234 Seval00seval canım nasıl oluyor acaba dünde betanın yüksek cıkması lazımdı çünkü önce kana sonra idrara geçiyor gebelik bu attıgın test yanlıs gibi geldi bana açmışsın bide icineya hani yinede hevesini kırmak istemem Rabbım gonlune göre versin
Mavili1480 Seval00seval Başka test dene canım normal gelmedi banada dün 1.20 çıkan sonuca göre çizgi baya belli silik bile değil
honey34 Seval00seval canim benimde oyle oldu ama test negatif 1.20 onunde < isareti varmiydi ona gore umutlanayim bende
Seval00seval Kızlar zaten hevesim kalmadı yanlış olduğunu ben de düşünüyorum açıkçası biraz daha bekleyeceğim hasta olurum diye düşünüyorum zaten ümitlenmedim de açıkçası
Seval00seval honey34 evet canım var ve benim ki çatlatma iğnesi o yüzden kafam karışıyor çatlatma iğnesinin 17. Günü bugün
honey34 Busraaaakkk bazi hastanelerin lavabolarda kullandiklari kitler 1 in altini olcmuyormus o yuzden en dusuk <1.20 yaziyormus diye ogrendim yani kucuktur 1.20 den bende ilk baktigimda sonuca 1.20 den yukselen cok olmus umutlanmistim bunu ogrenince moralim bozuldu ondan sordum canim
ucanpayanda Seval00seval çatlatma iğnesinden sonra idrar testleri pozitif gösterebiliyormuş bence biraz daha bekle canım insallah vardır
Seval00seval ucanpayanda canım o betayı da etkiyor beta negatif yani benden tamamen gitmiş etkisi ama yine de bekleyeceğim
Berivantpl Seval00seval benimde adetim iki gun gecti dun test yaptim silik cikti ksama dogru tekrar yaptim biraz daha belirgindi sabah kan verdim sonuc bekliyorum eve gelirkende test aldim daha da belirgindi aizce varmidir
Berivantpl Seval00seval ya burdan fotograf atamadim yoksa atardim bakardiiz kizlar dah kan tahlilim cikmadi heyecanla bekliyorum