Nursahergun bu tamamen hastane değil doktorla alakalı bence, ayrıca eğer maddi olarak zorluk yaşayacak kişiler bence illede özel diye orda yapmamali ki daha birkaç ay önce bebeklere neler yapıldığını herkes gördü özelde. Gelelim asıl konuya ablamla ilk cocugumuzda aynı dönem hamileydik yani o 5 ay ondeydi devlette yaptı burda şehir hastanesinde ve aşırı memnun kalmıştı bende ozelde yaptım inanın dogumum pozitif geçmesine rağmen hastane berbat bsydi mesela beni doğum için eksi bilmem kaça indirdiler hatta ebeye kalsa merdivenden inecektik ama daha asansörde bebek gelecekti gittik dogumhanenin kapısı açılmadi neredeyse oğlum yere düşecekti oturur oturmaz geldi çocuk ayrıca bi onluk bile giydirmediler ama ablam sanci çektiği odada doğum başlayınca yatagi doğum pozisyonuna almışlar öyle doğurdu sonra ayrı bi odaya cikardilar üstelik ebeler çok ilgiliymis tabi ablamda bilincli bi doğum yaptı ebeler tebrik etmiş filan yani ne bileyim simdi tekrar hamileyim kesinlikle devlette doğurmak istiyorum özele zaten şuan maddi olarak gücüm yetmeyecek ama yetsede yapmayı dusunmezdim üstelik durumunuz müsait değilse çokta gerekli değil bence yinede siz bilirsiniz iyice araştırın derim sağlıkla gelsin bebisiniz