Bahargunesi Merhaba kızlar. 15 Ağustosta 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 ay korunduk. Şimdi 2 aydır deniyoruz olmadı. Adet oldum bugün 😥 ilki de 6.ay olmuştu. Acaba tekrar hamile kalabilir miyim moralim bozuk.
Hasret18ayaz Bahargunesi ilk kurtajimdan sonra korunmadik 5+5 de olmuştum 1 kez adet gördükten sonra hamile kaldım ikinci kurtajimda 8+3 te kalbi durdu kürtajdan sonra korunuyorduk ama nasıl olduysa hiç adet görmeden hamile kaldım şuan 11+4
Turuncukadin Bahargunesi ben 8 ay sonra gebe kaldım 5 ay kadar korunduk sanırım ya da 4. Doktor korunmazsan ikincisi de riske girer demişti çünkü. 14 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin
Asi_07 Bahargunesi cnm stres yapma en büyük etken geçen yıl ağustos ayında 10 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum doktor 3 ay korun rahim dinlensin dedi kasıma kadar korunduk ve nisan ayında hamile kaldım inşallah sizde hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız çok fazla düşünmeyin herşeyi oluruna bırakın yumurtlama günlerini değerlendirin
Hasret18ayaz Turuncukadin bebek gelişmiş ama kesesi buyumemis kese 6+3 le uyumluydu bebeğim 7+3 le ama sata göre 8+3 tüm bebegim eksenin içine sıkışmış ve kalbi durmuş patoloji temiz geldi ama anomoli vs varmiydi onun hakkında bir bilgi verilmedi
Hasret18ayaz Turuncukadin 14 haftalıkken bir belirti verdimi size yani bebeginizi kaybettiğinizi hissettiniz mi bulantida azalma vs gibi
Bahargunesi Turuncukadin anladım sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 ben de çok istiyorum inşallah çok geçmeden sağlıkla nasip olur
Turuncukadin Hasret18ayaz ay yok hiçbir belirti yoktu hatta 3 hafta içimde ölü kaldı bebeğim. Ben 16. Haftanın sonunda cinsiyet öğrenmek için doktora gittiğimde öğrendim bebeğin kalbinin durduğunu. Büyük olduğu için kürtaj da olmadım normal doğum yaptım suni sancıyla. İçeride kalan parçalar için vakumlu kürtaj oldum sabahına. Allah kimseye yaşatmasın çok zor patoloji sonucu da temiz geldi hiçbir sebep yok
Hasret18ayaz Turuncukadin Rabbim acınızı hafifletsin kimseye yaşatmasın inşallah bende çok korkuyorum çok tedirginim
Bahargunesi Asi_07 teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bu sefer sağlıkla nasip olsun 🤲🏻 siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Turuncukadin Hasret18ayaz amiin yok yok tedirgin olma elden bir şey gelmiyor çünkü. Benim de tedirginliğim hala devam ediyor ama teslim olmak zorundayız bir yerde çünkü kendi hatamızdan dolayı vs olmuyor bu. İnşallah saglikla kucağımıza alırız bebeklerimizi💞