Krcn09 Minoooooo merhaba ben kullandım hamile kaldım ama onunla beraber kıvırcık nane çayı içtim hacamat yaptırdım bir de hamile kaldığım ay duphaston kullandım adet söktürmesi için doktor verdi pcosum vardı hepsini yaptığım ay hamile kaldım hangisi etki etti bilmiyorum ama hayıt otu aslan pençesi civan perçemi macunu kullandım araştırabilirsiniz aktardan almıştım
Krcn09 Minoooooo 7 aylık hamileyim hacamatı hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmıştım tek seans her tuşa bastım yani 😂 doktorlar senün çocuğun olmaz dedi 1-2 doktor değil ankarada gezmediğim doktor kalmamıştı tam ümidimi kesmişken hamile olduğumu öğrendim
Nur67 Minoooooo inşallah ben kullandım ertesi günü adet oldum ondan kaynaklı değil ama günüm olsuğu içindi vu ay bakalım nasıl faydasını göreceğim. Siz ne için kullanıyorsunuz? Bir de nihal hanım çatlama görünce bırakın dedi
[silindi] Krcn09 mrb benim hormonlarım normal olmasına rağmen adet düzensizliği yaşıyorum birkaç aydır ve aynı zamanda bebek de düşünüyorum 7 şubat’tan beri adet olmadım kan testinde negatif Doktor duphaston verdi açılmam için ama bir yandan da hayat macunu kullanıyorum 4 gündür acaba bu ilacla birlikte hayatın kullanımının tehlikesi var mı
Karuz Minoooooo problem yoktu korunuyordu korunmayı bıraktık ona baglı bazen olmuyormuş. Çok şükür sonunda oldu
Minoooooo Nur67 polikistik var canım bende gebelik için kullanıyorum adetin 3. Günü başladım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı alıyorum diğer adete 10 gün kalımı bırakacagım
honey34 Kizlar bendede hayit tohumu, testere disli aslan pencesi ve civan percemi otlarini siparis verdim demleyip cayini icicem 3unu ayni andami icmeliyim karıştırip yoksa sabah oglen aksam seklindemi iceyim
Minoooooo honey34 bilgin yok canım ama o dediklerinin faydasını gören çok inşallah güzel sonuç alırsın
Musilk-1 honey34 FSH düşsün adet olayım diye aldım işe yarıyor sabah akşam yeterli aslan pençesi hayıt tohumu ögütüp ikisini
Nur67 Minoooooo anladım canım bana da dedi ki ovulasyon testi kullanıyorsan çatlama görünce bırak tadı çok kötü deni ya ben suyla ilaç gibi yutuyorum direkt
Minoooooo Nur67 evet bende aynı ama mecbur yutuyoruz işte rabbim hayırlıca nasip etsin isteyen herkese