Deletedmom_3 Melekakyz canim 2 gun daha bekleyeyim daha sonra yaptirmayi dusunuyorum insallah oyleyimdir ama 2 gub daha sabretmem lazim yarin adet olmazsam ertesi gun yaptircam
Yasemincifci Deletedmom_3 bekleyin çünkü hiç olmasa silik çizgi falan cıkmıyor ben denemiştim ordan biliyrm sade bi çizgi çıkıyor sizin haöile olma ihtimaliniz var
Hzlnr15 Deletedmom_3 canım hamilesin ama çok yeni gibi duruyor. Benim değerim ilk hamileliğim de 13 çıkmıştı testte aynen böyle çıkmıştı. Mutlaka test yaptır
CigdemB Deletedmom_3 var gibi inşallah vardır kanı 1 hafta önce vermişsin belk ozamn yerleşme aşamasıdr oyüzden çıkmamıştır tekrar kan ver vence inanıyorum var 🙏😊
Deletedmom_3 CigdemB tesekkur ederim canim insallah dedigin gibi vardir bi umut bekliyorum 2 gun daha 😊
SevalK Deletedmom_3 selam bende silik gördüm ama değer çok düşük olduğu için belki şu an çıkmaz. Biraz daha sabret çok zor biliyorum bende 3 gün varken yapmıştım
Greler2505 Merhaba iNşallah hamilesinizdir. Benim adet günüm kan tahlilinde 16 cıkmıstı eve gelıp sonra idrar testi yapmıstım. Sizin ki kadar bile net degıldı imkanım olsa fotosunu ataan deger 16 olmasına ragmen. Benımde gec dollenme vardı Rabbim nerde evlat bekleyen varsa hepsıne tez vakıtte nasip etsin kucagına almak ıcın bekleyenlere de hayırlısı kucagımıza almayı nasip etsin
Deletedmom_3 Greler2505 aminnn insallah canım isteyen herkese versin Allahım. Bende çıkmaz diye 2 gun daha beklicem bakalimm 😊