Hulya3007 Ardaslar merhaba öncelikle geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay 15 gün adet geçiyor idrar testim negatif çıktı ve kasiklarimda ara ara ağrı oluyor korkuyrm 😥
Gkhnm97 Kelebegim86 gercektnmi canm uzulme yaa bklm bndemi olcam yarin regl gunum rabbim en kisa zamanda nasip etsin insaallah belrtilerin varmiydi canm senin uzerine gorme falan yasiyo olmayasin
Kelebegim86 Gkhnm97 aslında bir belirtim yoktu akıntı dışında içi ilginç tarafı regl olunca ben sancıdan ölürdüm bugün gram agrım olmadı 😂 hayırlısı vakti nasibi var demek ki daha. Nasibimizde varsa birgün bize de Güler inşallah sen hamilesindir ☺️ Allah hayırlısını nasip etsin sana bana hepimize
Busracetin Deletedmom_3 regl oldum canim ayni senin gibi bugün bitiyor hatta , takip falan yaomayacagim bu ay doktor adetin 14-20 si arasinda iki gunde bir degerlendir dedi , o sekilde hareket edicem nasipse Rabbim hayirli zamanda nasip etsin inşallah
Gkhnm97 Kelebegim86 canm insallah ya 😊kimseye aratmasin rabbim cok zormus boyle evlat sahibi olmak isteyip te senelerce bekleyenler aklima geliyor ya
Sdemirel Takmamak lazım ama elimizde değil. Her ay sonu moralim bozuluyor ağlıyorum. Bu ay takmayacağım inşallah. Şimdi de adet olmadım ama negatif bebek yoksa olsa da rahatlasam 😞
Hulya3007 Arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaşım sizlerden kucukdur eminim daha yeni de evliyim yardımcı olur musunuz sorularima
Ozgebarut Deletedmom_3 ben bebeğimi kaybettim :( 8+1de kalp atışını duymak için doktora gittim 7+5te kalbi durmuş 😢
Deletedmom_3 Ozgebarut 😢 bu konuda nekadar üzülme desemde elinde olmadığını biliyorum kuzum bende dusuk yasadım ve nekadar zor oldugunu biliyorum.. bundada vardır bi hayır diye düşün dogsa belki daha buyuk sıkıntılarla karsilasicaktin. Nasipte ne varsa onu yasiyoruz bende 3 aydir hamile kalamıyorum ☹ Birdaha olur hic takma kafana ya dogduktan sonra kaybetseydin daha kötü bi durum. Oyuzden önümüzdeki gunleri degerlendiricez dik durucaz 👍
Hulya3007 Deletedmom_3 çok tessekkur ederim öncelikle canım ben Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim sonrasında adet görmedim hiç doktora gittiğimde kese yok ama 104 bthcg çıkmıştı tekrar 3 gün sonra gittiğimde ise 515 olmuştu yine keseyi göremedik bekliyoruz şimdi kimyasal gebleikten yasa dis gebelik olur muyum diye 😥
Sdemirel Deletedmom_3 ben oldum maalesef yavrum dört gün önce . Bi dahaki aya kaldı yine umutlar alıştık artık 😅
Deletedmom_3 Sdemirel aynen kuzum bende haftaya doktora gidip bi muayne olayim diyorum bos gebelikten kurtaj oldum simdide 3 aydir kalamıyorum 😑