Aminepera Deletedmom_3 beklemek çok zor gerçekten. Ben de adetim bekliyordum her ay test yapmak için birde pko var bende. Düzensizdi tabi adetim. İşkence gibi geliyordu beklemek 🤷♀️😊
Deletedmom_3 Dderryaa ooo hiic ugrasmam ozaman daha cok strese girerim en iyisi adetimin 1 gun daha gecmesini beklemek 😀
Dderryaa Deletedmom_3 hadi inş vardr bir bebekte sende hayırlısından sağlılıca inş allah isteyen herkese nasip etsin gebeliği anneliği inş
Myhoney Deletedmom_3 bnmde böle oldu ,hemen gittim erken gebelik testi aldım yaptım çizfi daha belirgindi..30 haftalık hamileyim ❤️
Myhoney BurcuY yo bnmkini ben çöpe atmıstım çöpü dökmek için bi baktım çift olmus 🙈30 haftaya girdik bile😂
aysnyldz Deletedmom_3 erken gebelik testi al benmde silikti ama bu pozitf anlamına geliyomuş hamile çıktım bnde 😊💋 umarım seninde pozitiftr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Umutlu2272 Deletedmom_3 Canım ne desem bilmiyorum ama bende adetime bikaçgün varken yapmıştım böyle silikti. Büyük ihtimal hamilesin ve çok yeni olduğu için silik çıkmış. Hamile olmasan emin ol o 2.çizgi hiç çıkmıyor. Ben kaç kere denemiştim çıkmadı
berjerdekikaolikalev Deletedmom_3 Bende de böyleydi gebeyim 🤗 çok şükür. Sizde tekrar kan verirseniz kesin sonuç olur:
Belksblt Benm de böyle çıkmıştı ilkten ovulasyon testi yapmıştım sonra çift görünce bide gebelik testi yapayım dedim gecenin bi yarısı içine doğmuş gibi çizgi gördüm aynı böyle silik eşim inanmadı boule çizgi mı olur diye ertesi gün kan verdim 63 cıktı değerim ama sonra boş kese oldu devam etmedi gebeliğim kaderin benzemesin inş sağlıklı bi gebelik dilerim 🤗
Deletedmom_3 Belksblt bende yasadim o kaderi canim bos gebelik gecirdim allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Belksblt Deletedmom_3 canım evde gebelik testin yok mu başka kan vermeden önce tekrar idrar testi yapsan?