Melike2535 Kızlar bat 22 ustteki artimed dün sabah yaptım alttaki softec bu sabahki eşim bütün eczaneleri gezdi ama güvenilir bi marka bulamamış arada kaldım bende
Busraaaakkk Melike2535 gecikmeniz var mıydı ? Valla eczanelerde aynen hep dandik testler var bende mavi kapakla yaptım dün tek çizgi oldu
Melike2535 prensesimveannesi daha önce üç kimyasalım var erkenden öğrenip kan sulandırıcı iğne başlamam lazim
Melike2535 Busraaaakkk hayır bat 22 eşim baya eczane gezdi bulamadı bende şaşırdım sizin yaptığınız mavi kapaklı artimed marka miydi
ucanpayanda Melike2535 bir şey sorabilir miyim.. Benim de 2 kimyasal gebeliğim var ama doktorşar gebeliği öğren kan sulandırıcı baila demediler hiç. Size neye göre kan sulandırıcı başlamanız lazım dediler genetik test vs yaptırdınız mı?
babyandmomy__ Melike2535 sizin daha önceki süreçlerinizi de biliyorum bence var gibi bende gebeliğimi çok bilindik olmayan bir marka ile öğrenmiştim bence kan verin varsa çok yenidir İnşallah hayırlı haberler verirsiniz 🙏🏻🩷
Melike2535 babyandmomy__ amin Allah razı olsun 🤲🏻 evet uzun zamandır buradayım sürekli post açıyorum insallah bu defa sonu hüsran olmaz birazdan gidip kan vericem
Melike2535 Masalceylan nedense yok gibi hissediyorum belki de bu testlere güvenemediğim için kan vericem bakalım ne çıkacak
Masalceylan Melike2535 vardır insallah canim rabbim gönlüne göre versin bende testlere güvenmiyorum çok kez yanılttı beni en iyisi kan vermek
Melike2535 ucanpayanda evet yaptırdım canım pıhtılaşma çıktı o yüzden öğrendiğim gibi başlamam gerekiyor
Elzeminval Melike2535 inşaallah vardır bende sürecinizi gördüm burada okumuştum.kan verip hemen sürece başlayın bence de 🤲🏻
ucanpayanda Melike2535 sağol canım yanıtladığın için. Bu arada vence gebelik var iki test de yanılıyorsa vay halimize kan vermelisin 🤍
Deletedmom_984 Ayyy var gibi yaaa 😍 hadi insallah vardir kuzum rabbim mutlu haberi almayi nasip etsin bize de haber ver kan verirsen 🤲🏻🌸🩷