1kopek1bebek 1melek1annecik şuan black doves izliyorum iyi gidiyo netflixde bitince kabin bagajını izlicem. Çok güzel diziler var netflixte keyifli bişeyler istiyorsan dönem seviyorsanız bridgerton izleyebilirsiniz. Pera palas çok güzeldii.lupin çok güzeldi.sihirbazlar çetesi zaten.manifest. The umbrella academy.titans.sense8 ay hepsi çok güzeldi baştan izleyebilirim 😂
ileyyy 2 gün önce eşimle çocuklar treni diye bir film izledik biz çok beğendik tavsiye ederim 🦋 Birde her hafta bir harry potter filmi izliyoruz🙈 annemiz harry potter aşığı bebişinide hazırlıyor ahah
Leyla_lala Yuuki teşekkür ederim hemen not alıyorum biz 1 2 senedir baya kore yapımları izliyoruz insanı yormuyor eski dönem filimleri olsun çok hoş
Yuuki Leyla_lala dönem severseniz birde keyifli olsun derseniz mr.queen tek başınıza keyif alarak izleyebilirsiniz
Cacaege Leyla_lala moon lovers ve gu family book şiddetle tavsiye ederim ikisinide kaç defa izledim bilmiyorum. Rooftop prince, Moon Embracing the Sun, Faith, sungkyunwan skandal bunlarda güzeldi. Hepsi tarihi dizi
YarenYsrc 1melek1annecik yerli dizi ‘prens’ ve kore yapımı da eğer seviyorsanız fantastik ‘goblin’ önerebilirim 🌸