Kızlar selam,
Dün doktora gittim acayip morelimi bozdu. Hatta gittiğim ilk günden beri kafamda soru işaretleri var. Görümcem doğum yaptı o zaman çok memnundu. Onun öncesinde arkadaşlarım da aynı şekilde memnun ama ben bilemedim 😏 neyse ben en son 11 EKİM’de regl oldum. 32-35 günde bir oluyorum. Şuan ne kadarlık olması gerekiyor bebeğin?
Sorduğumda her hafta farklı bir tarih söyledi 😂 ilk haftalar çok korkuttu beni beta hCG takibi yaptık. Rahmimin geride olduğunu söyledi. Alttan muayene oldum ilk haftalar. Son ikidir de üstten muayene yapıyor ama kiloma takmış durumda 😂 1.61 boy 74 kilo oldum şuan. Bebeği zor gördüğünden falan bahsediyor. Hatta son muayene de başından savdı resmen. Özel hastane devlette değil. Zayıflamam gerektiğini söyledi. Normal zamanda zayıflamam çok güçtü şimdi nasıl zayıflarım bilemiyorum. Bebeğim kaç haftalık anlamış değilim 😂 kafam çok karıştı. Zeynep kamile gideceğim birde bakalım ama bu ara çok sık muayene oldum yılbaşından sonra gideceğim. İkili test yaptıracağım sonrasın da mı öncesinde mi muayene olsam bilmiyorum.