Gebe07 Aayse1 bugün değerim 2049 olmuş kese benzeri bişey gördü hatta ama emin olamadı yarın tekrar gel dedi
Busrazkan Aayse1 bunun nedeni ise artık takip ultrasondan yapıldığı içindir . Yaklaşık 1500 den sonra kese görünür ve süreç artık kesenin haftayla uyumuyla devam eder
Busrazkan Gebe07 keseyi gördükten sonra dış gebelik olmadığı anlaşılır ondan yaklaşık bir hafta on gün sonra da kalp atışı duyulursa boş gebelik olmadığı netleşir .
Busrazkan Gebe07 tercih edilen bir yöntem değildir ama durumu daha net takip etmek için gerekebilir transvajinal ultrasonda görüntü daha belirgindir
Gebe07 Busrazkan inşallah çok tereddüt ediyordum hala da endişelerim var ama bugün biraz mutlu oldum gerçekten 😊 içim umutlandı
Gebe07 Busrazkan bugün tekrar kontrole gittim keseyi gördük ama yukarıda duruyor kese daha çok yeni dış gebelik riski %100 geçti diyemeyiz dediler yukarıda olması ne oluyor ki bilginiz var mı
Gebe07 Aayse1 bugün tekrar kontrole gittim keseyi gördük ama yukarıda duruyor kese daha çok yeni dış gebelik riski %100 geçti diyemeyiz dediler yukarıda olması ne oluyor ki bilginiz var mı
Aayse1 Gebe07 kız bu doktorun kim senin ya aklına şüphe düşürüp duruyor kese rahim içindeyse tüplerde vs değilse neden sana dış gebelik diyip duruyorlar çok garip 🤷
Gebe07 Aayse1 birde bana sürekli miden bulanırsa kusarsan gel diyorlar iç kanama olabilir diye ama niye olsun ki mide bulantısı zaten hamilelerde olmaz mı
Gebe07 Aayse1 6 haftalıkmış kalp atışını duydum ama doktor yavaş atıyor dedi kan geldiği için düşük yapabilirsin dikkat et pzt tekrar gel dedi bu arada dış gebelik değilmiş
rozamomy Gebe07 dış gebelikte bulantı kusma oluyormuş canım sen olursa yine ihmal etme normaldir diye 😊