zeynepramo Merhaba kızçeler 39+1 olduk kız bebekler erken gelir derler ama ne gelen var ne giden normal doğum bekliyorum herhangi bir belirti vs hiç bişi yok var mı tavsiyeniz bu net olarak başlatır dediğiniz 🫠
kubrabayrakliii zeynepramo ne kadar yararlı olur bilmiyorum senin için ama 🙂 Annem beni 33 haftalıkken doğurmuş değişiyor kişiden kişiye kardeşimde hamile şuan çocuk ters dönsün diye egzersiz yaptı çocuğun ters dönmesi gerekiyor normal doğuma gidebilmen için 😌
kindacute zeynepramo activating labor egzersizlerini denediniz mi hiç, onları yapıp ertesi gün doğuran çok kişi söylüyorlardı forumda, ben de vaktim yaklaşınca denemeyi düşünüyorum
Fundaaaa46 zeynepramo erken beklemeye başlamışsın kız dur bakalım belli olmaz belki de geç gelecek 42 haftaya kadar yolu var 😂 şu haftayı da bi atlat yürüyüş pilates topu merdiven in çıkma yiyecek olarak da hurma ananas öneriliyor diye biliyorum tarçın
zeynepramo kindacute Şimdi baktım da normal yaptığım egzersizlerin aynısını neredeyse sabah akşam pilates topunun üstündeyim onun haricinde egzersiz yapıyorum hurma yiyorum ada çayı ördek yürüyüşü tüm tuşlarımı basıyorum
zeynepramo Fundaaaa46 Çok erken başladım beklemeye tek yanlışım bu oldu ama ona rağmen hızlı geçiyor günlerim sadece biraz geçe kalıp da suni sancı yemekten ya da bu çabalarımın boşa gitmesinden korkuyorum o kadar 🥺☹️
kindacute zeynepramo o kadar uğraşıp hâlâ tetiklenmediyse korunmasız ilişki deneyin bence mümkün mertebe her gün