Zhrcyl Merhaba bende kuşadasındayım 4 ay önce kızımı 36+6 da doğumda kaybettim bebek isteyenler klübündenim 🤰🏻
Zhrcyl 1Mervee_ bende 20yim ve kızımı 36 haftalıkken doğumda kaybettim gel sarılalım 🫂🫂 inşallah bu gebeliğin sağlıklıdır canım ❣️🤲🏻
Zhrcyl danla2711 doğumda açılmayı beklerken plesanta dekolmanı yaşadım yani daha bebek benden çıkmadan plesanta benden ayrılmış bu nedenle 😔
danla2711 2Princess1Mom ayy yok hiç önemli değil merak ettim sebepsiz mi yoksa sizin bir hastalığınız mı çıktı diye ♥️ başınız sağolsun ♥️
Cigdemm28 Merhaba ben Çiğdem 33 yaşındayım 9 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tek yumurta ikizi bebeklerim plesantalari bir ayrı değiller hamileliğim riskli inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥰
2Princess1Mom danla2711 Teşekkür ederim. 🥰 Sadece kalbi durmuştu tatmin edecek pek birşey bulunamadı ne yazık ki.
danla2711 2Princess1Mom zor gerçekten ne desem sizi avutmayacak ♥️ ama ben hep diyorum ki Allahım yaşatacaksa yaşatır yaşatmayacaksa zaten yaşatmaz isyanda etsek ne yaparsak yapalım rabbim kalbimize ferahlık versin ♥️
2Princess1Mom danla2711 Kesinlikle öyle. Tevekkül etmekten başka çarem yok. Canım oğlum kardeşini de sürpriz yolladı. Tek temennim bunu sağ salim kucağıma alabilmek. 🤲❤