ucbebe_annesi34 25+4 haftalık hamileyim 27+3 ile uyumlu çıkıyor gebeliğim 2 hafta önde olması normal mi sizce arkadaşlar. Erken mi doğar yoksa düzelir mi acaba yaşayan var mı böyle bişey?
Mrvsmt2502 ucbebe_annesi34 ilk kızım 3 hafta 4 hafta önden gidiyprdu son haftalarda dengeledi erkende doğmadı 43 e 2 kala doğdu 😂
Kubosss00 Mrvsmt2502 Benimde oğlum 3 hafta önden gidiyor sezeryan olabilir dedi biraz tedirginim sezeryan beni çok ürkütüyor ilk doğumum normaldi. Siz nasıl doğum yaptınız
Mrvsmt2502 Kubosss00 normal doğum yaptım . Kafa çapı tam 10 cm idi sizinkisi daha büyükse sezaryen demiş olabilir doktor. Başka bir doktordan daha görüş alın bence
Busraaaaaaaa16 ucbebe_annesi34 bende 36 haftalık hamileyim bebek 3-4 hafta önden gidiyo bişey olmaz içini ferah tut bebeğin suyu iyi mi peki şeker yüklemesi yapıldı mı
Nilayy95 ucbebe_annesi34 oğlumda iki hafta önden gidiyordu çok şükür iyiydi. Bunda bebeğim tam gününde çıkıyor. Doktor bebeğin iki hafta önden ve geriden gelmesi normal, her ultrason farklı ölçüyor malesef demişti.
Baby_B ucbebe_annesi34 bizimde önde Doktor bir sey demedi😊 24+6 da gittigimde 26 haftalik gorunuyordu Suan 26+5 deyiz😊 Tekmeler güclendi bayagi😀 Doktorujuz bir sey demediyse sorun olmaz
Applesmile ucbebe_annesi34 benimde öyleydi 30dan sonra aynı olmaya başladı geri kalmasında cok önemli degil
Ayaz_Aybars_mom ucbebe_annesi34 benimde 32 hafta görünüyor 2 hafta önden gidiyor dedi doktor ama başka bi aciklama yapmadı risk erken doğum vs gibisinden bnm sekerimde çıktı birde ama yinede olumsuz bişi duymadım benimde kafamı kurcalıyor acaba erken olurmu diye
Ebruuu1- ucbebe_annesi34 canım benim kızımda öyledi erken falan doğmadı 40. Haftadaxorla sezeryanla doğurdum . Çokta sağlıklı doğdu önden gittiği için sarılık vs durumları hiç yaşanmadı 3700 doğdu