KevserSoysat41 Bulut54 hayırlısıyla doğurun inşallah banada dua eder misiniz doğum esnasında dualar kabul olunurmuş bebişim dönmedi hala dönmesi için dua eder misin. Benim kızımda 35 haftada geldi çok şükür küveze bile girmedi şimdi 4 yaşında Rabbim kolaylaştırsın doğumunuzu sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza 🤲🏻💖
Asilzedemom Bulut54 hiç moral bozmq canım bizde 33+5 de doğduk 12 saat küvezde kaldı 3500 kilodu ve şimdi 4.5 yaşında ikincihi bekliyorum
MinikBrokoli İçinizi ferah tutun bizde 35 de geldik. 11 gün kuvözde kaldık şimdi iki yaş çok şükür , hiç olumsuz düşünme
Deniz4848 Hiç korkmayın size bol bol dua edeceğim sağlıkla kavuşun inşallah Kızım 33 de doğdu şimdi kocaman, oğlum da 36. Haftada doğdu. 35 çok erken bi hafta değil
Serap09 Bulut54 inşallah vaktinde dogum yap rabbim yardım etsin hiç bir hamile zorda kalmasın haftan yinede çok erken değil iyi düşün moral bozma
Asilzedemom Serap09 iri bebek yani bir yandan da seviniyorum oyleyken şuan bel ağrısı çekiyorum ama ben emzirme uzun surdu ondan oldu ikinciyi o kadar emzirmeyi düşünmüyorum
Asilzedemom Serap09 birde şu varmış ben doktora gidince sorucam bunu ilk dogumla ikinci doğum arasi 5 yıl olunca ilki sezeryan da olsa ikinci normal yapılıyormuş 5 yıldır Türkiye’de uygulanıyor mus onu sorucam ikinci bebeğim kilolu olmaz bide sağlıklı olursa normal yapabilme şansım olursa yapmayı düşünüyorum ama yoksa da sezeryan olurum gene
ikibebeliannis Bulut54 merhaba rabbim zamanında doğurmayı nasip etsin sağlıklı şekilde endişe etmeyin haftanız çok erken değil Fakat belirtileriniz nelerdi