Buzmavise 30 yaşında evlendim 38 yaşıma girmeme 11 gün var 35 haftalık hamileyim ve bu zamana kadar sadece erken doğum riski yaşadım 😀 düzenli spor yapan, sağlıklı beslenen hayat kalitesini yüksek tuttuğun sürece yaşın bir önemi yok bence ☺️
Meridaily Buzmavise maşallah sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah😍🤲🏻 ilk hamileliğiniz mi acaba🥹
Meridaily Lilybaby o kadar güzel yazmışsınız ki gözlerimde yaşlarla okudum mesajınızı😢 ne zor günler geçirmişsiniz ve Rabbim hemen nasip etmiş çok şükür 😍 ben de o kadar çok üzülüyorum ki üzerimde hep bir baskı, yok olmayacak yok yaşın geçti yok riskler var diye. Hersey nasip gerçekten ve hiçbir şey için geç değil dimi 🥹 sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah😍❤️🤲🏻
Meridaily Aniiiskosu yaa çok haklısınız 🤭 okul iş derken zaten bir sürü zaman geçiyor. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah🥹😍🤲🏻 peki ikili taramada risk var diye uyardılar mı sizi de
Aniiiskosu Meridaily ben direk fetal DNA yaptırdım. Orada da normal dediler. Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ♥️💙♥️💙 Güzel, heyecanlı bazen de korkulu bir yolculuk olabiliryormuş 😅 Yolun sonu hepimize güzel olur inşallah
Deletedmom_984 32 yasindayim hsg hormon amh 3 kusur herseyi yaptirdim tertemiz. 9 aydir deniyoruz bu ayla birlikte kasimda hsg cekildim. Beklemedeyim🙋🏼♀️
Meridaily gizemyil ne kadar güzel yazmışsınız, umut oldunuz. 🥹🤲🏻 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi🤲🏻 bizlere de nasip olsun inşallah 😍🤲🏻
Meridaily Aryayldz ne kadar güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim🥹 siz de sağlıcakla alın inşallah kucağınıza bebeğinizi🥹🤲🏻 ben de bu ay düzenli ovülasyon testiyle takip ediyorum, inşallah nasip olur. Yaşla ilgili risk söylediler mi size
Aryayldz Meridaily Hayır yaşım geç mi sıkıntı olur mu diye sorunca doktoruma saçmalama deyip azarladı😂😂😂 Yaş sıkıntısını aklından çıkar yok öyle birşey.Allah ’ın izniyle kendi sağlığımıza baktığımız sürece sıkıntı olmaz inşallah.Kendini boş yere yaş konusuna takıp canını sıkma. Yaşça büyük ne insanlar var kız hamile kalıp maşallah pat diye doğuruyorlar.
Buzmavise Meridaily Bir kalp durmasından bir tane de dış gebelikten kaybettiğimiz iki cennet kuşumuz var iki tane de kimyasal gebelikten sonra şimdi civcivimi bekliyoruz ☺️
bsr08 Meridaily eğer pik gününden bir gün öncede ilişki olduysa 2. Yumurtalama günü ara verebilirsiniz ama olmadıysa direk pik günü ilişki olduysa 3 gün üst üste deneyebilirsiniz zaten ya ertesi gün yada ondan sonraki gün çatlama olur ☺️ inşallah bu ay sizinde tutar
Ayglclskn Meridaily Ben de düzenli adet oluyordum. Bir de çikolata kistim var. Sağlık probleminiz yoksa sürecin tadını çıkartmaya bakın, bebiş zaten doğru zamanda gelir ☺️ Allah hayırlısıyla nasip etsin size de.
GulsenUlu Meridaily ben ikili test yerine direkt fetal dna yaptirdim, zaten yas riski yuksek cikacakti, hic endise yasamak istemedim. 🤗
mco Meridaily Yok be ne alakası var böyle negatif şeyler düşünüp kendimi yorma doğur bitane en güzel zamanı 🥰