zeynosileannis iknrkc ilk haftalarda genelde daha küçük görünüyor sonra yakalıyor ama geç döllenmede olabilir henüz çok erken. Hayırlı olsun 😊
danla2711 iknrkc evet canım geç döllenme benimde ilk başta 1 2 hafta geriden geliyordu şimdi haftayı yakaladık kaldı 3 gün 😂🥰 o 3 günüde zamanla yakalarız herhalde🥰 herhangi bir problem olmuyor hiç endişelenme zamanla zaten bebek haftasını yakalıyor ya da haftasını geçen bile oluyor 🥰
Tosbalak iknrkc benimde bu şekilde geç döllenme olmuş 5 gün fark var arada ama sorun olmadı doktorun dediği tarihi baz alarak hesaplıyorum haftaları şuanda 30.haftadayım gelişimi vs. Normal geç döllenmeden kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım çok şükür
iknrkc zeynosileannis çok teşekkür ederim bu geç döllenme nedir ben tam anlayamadım kötü bi şey mi nedir neden olur bana anlatabilir misiniz en basit şekilde 🥲
zeynosileannis iknrkc yok canım neden kötü olsun yumurtlama günün illa günü gününe olmamıştır yada 1 hafta sonraki ilişkide tutmuştur ama doktor adet döngüsüne göre hesapladığı için ultrasonda küçük görünüyor
Meltemanneolsun Canım herkesin adet dongusu 28 gün değil. Normal olarak 28 gün olarak ele alınmış ama değil maalesef o yüzden yumurtlama dönemleri de farklı oluyor. O yüzden o hesaplamayı tutmuyor.Benim mesela 33 gün adet döngüm o yüzden benim de geç döllenme
Username06 danla2711 benimde 7 haftalık ama kesesi 5 haftalık kalp atışı için gittim ama bebeği bile görmedim
danla2711 Username06 yolk kesesini gördü mü doktor peki hiç sıkma canını olabiliyor öyle benimde başta gözükmedi geç döllenme olduğu için ♥️
Nergiznane iknrkc benim son adet tarihim 26 kasim ama doktorum degistirdi 8 aralik yapti benim hesabima gore doktora girtigimde 8 hafta 2 gunluktu ama doktor 6 hafta 4 günlük dedi kalp atisinida duyduk bi sorun olurmu dedim yok gayet iyi gorunuyor bi sorun yok he her ay degisebilir önede gecebilir geridede kalabilir sorun yaratmaz dedi
Nergiznane Adileeselvi gecmeden ogrendim hasta olacagim gün cok silik bir cizgi ile ogrendim bir gun sonra kan verdim 40.69 ile ogrendim 6 gün sonra tekrar verdim 640 lardaydi
Adileeselvi Nergiznane anladım canım benim 18 gün gecikme oldu 4 tane erken gebelik testi yaptım negatif hiç silik bir çizgi bile çıkmadı olsaydı çıkardı sanırım