Sevgikaya1525 KumpirsMom valla şuan 9 haftalık ama doktorda 5 ci haftada gittim ve 2 hafta da bir çağırıyor bu sefer iki test için çağırdı
Ftmnnr KumpirsMom kalp atışını duyduktan sonra ayda bir çağırdı doktorum özelde de böyle 31 e kadar ayda bir çağırdı 31. Hafta iki hafta sonra doluyo ondan sonra iki haftada bir çağırır sanırım
Ftmnnr KumpirsMom valla benim eşim ayda bir kontrollere götürür kendi de görmek istiyo ama baze doktor mesela iki gün sonra tekrar geldiği zamanlar oluyor o zamanlar onu almıyorum sen işe git hallederim diyorum çünkü öyle durumlarda kana bakiyo çocuğa bakmiyo çocuğa bakilmadifi için cokda gelmek istemiyor 🤣
EbruAysen23 KumpirsMom eşini kanamak istiyorum cidden sakın beni yanlış anlama ama yanlış bir adamla evlilik yapmışsın biz her ay düzenli olarak gittik ve beraber gittik herşeye. Şuan son haftam 40+3 teyim bir türlü doğum başlamadı ne olursa olsun senin ve çocuğun sağlığı önemli diyor şuan 1 haftada bir gidip geliyoruz onda bile destek. Keşle hayat arkadaşını iyi tanıyıp öyle bir karar alsaydın üzüldüm senin adına 🥲
KumpirsMom EbruAysen23 bazen sorgulamıyor değilim ama gerçekten evlilik öncesi ve sonrası diye bişey var asla ama asla bu düşüncelerini belli etmiyordu yada hiç denk gelmedi bu tarz bi olay ki anlamadım 3 sene bide kader olunca engel olunmuyor demekki
kubra0209 KumpirsMom eğer riskli bir durum söz konusu değilse çok sık gitmenize gerek yok. Avrupa ve Amerika’da gebeleri en fazla 3 kere ultrasona çağırıyorlar, çünkü ultrasonun radyasyon yaymadığı kanıtlanmamış o yüzden araştırın ve ona göre karar verin. 🌸
Mmihtiban KumpirsMom ben 5,6,8,13,17 de gittim bir dahakine de 4 haftadan önce gitmem bence en az 4 hafta olmalı zaten 8. Haftadan sonra falan 4 hafta sonra gel diyor
bengu_10 KumpirsMom doktora özellikle de küçük haftalarda az gitmek önemli 12 16 ve 21.(detaylı için) 26 30 şeklinde fazlasıyla yeterli ben 20+5 detaylıya girdim 29+3 haftalıpım ondan beri saha dün gittim doktora hareketleirni hissediyorum sıkıntımız da yok gerek yok sürekli gitmeye