Minnakpopus bayan_yildiz06 ilk bebitom Alparslan ikincinin cinsiyeti belli değil henüz minicik ama erkek olursa Tuğşat,Kürşat,,Göktürk,Metehan bunlardan birisi olur sanırım 😍
Gulsena09 bayan_yildiz06 biz ates koyduk ama brn aslan omer selim yagiz isimlerini de begeniyodum canim tavsiye olsun sana da
Hnfcls bayan_yildiz06 Ömer Asaf olacak nasipse 1.oglumun ismi berâ asaf 🩵 soy ismimiz aydın olduğu için 2.isim asaf yakışıyor☺️
Minnakpopus Busra1644 Ne aşırı sakin ne de fırlama her çocukta olduğu gibi yerine göre diyeyim 😂 ama çok akıllı bin şükür yani ne bilim Alparslan ismi ağır gelir bilmem ne falan diyenleri hiç sallamadım ben gayetde taşıyo maşallah 😂 ben ebced hesabına falanda bakmıştım isim koyacağım zaman
TgceDfne bayan_yildiz06 Herkesin zevki farklıdır tabiki 😊 biz oğluma Ömer ismini koyacağız nasip olursa 💙 Efe, Arda, Kerem, Yağız vs. Bu isimleri de beğeniyorum 😊 Bu arada oğlunun adı Ömer olan anneler varsa karakterleri nasıl yaramaz oluyor mu Ömer’ler 🤭🤗
Mrs_manaz Yavuz Selim, Alparslan, Yusuf Bera, Cihangir bizimde cinsiyetimiz belli değil henüz çok miniğiz ama erkek olursa bunlardan birini koymak niyetimiz. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Salihaa16 bayan_yildiz06 erkek çocugum olsaydı Erdeniz ya da Uygar ismini dusunuyordum degisik ve anlamları guzel belki fikir olur saglıkla gelsin insallah 🙏🙏🙏