turkan403 Cennetim1990 allah yardımcınız olsun benm de 3 sezeryan olucak nsıl olucak hic bilmiyorum korku endişe kapladı beni iki ayım var
Cennetim1990 Hasret3449 hayırlısıyla kucağımıza Alalım İnşallah benim de son bir ayım kaldı biraz endişeliyim
Cennetim1990 turkan403 Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim yardımcımız olsun Sağ Salim kucağımıza alalım İnşallah ben de çok korkuyorum
turkan403 Cennetim1990 amin inşallah🤲 risk sonucta bana yasak olmasına rağmen kaldım ikinci kızım 9aylıktı ve emiyodu 🥲 şmdi devlete gidiyorum keşk kendi doktoruma gitsem en azından ameliyat o yaptı icin rahat ederdi icim siz devlete mi gidiyosunuz
Cennetim1990 turkan403 turkan403 Ben yurt dışında yaşıyorum Bana da doktorun korkma her şey güzel geçecek diyor ama insan Bilmiyor özellikle arkanda bıraktığın çocukların varsa sadece onları düşünüyorsun Sanırım her annenin endişesi bu bana bir şey olursa çocuklarıma ne olur diye inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde anlatırız bizimde planımızda yoktu ama Allah’ın dediği olur oldu bi şekilde nasip böyleymiş
turkan403 Cennetim1990 aynen öyle Allâh yoklunu göstermesin hiçbirinin bizlere de güç kuvvet versin inşallah🤲
Hasret3449 Elifakgul maşallah rabbim yardımcın olsun inşallah bize yazarsın canım inşallah kolay geçer❤️sağlıkla al kucağına bebişi
Miniklerinannesiiii Benimde 3. Sezeryan olacak 13 ocakta ve çok korkuyorum acaba 3. Çok mu zor oluyor iyileşme süreci nasıl ve en önemlisi geride bıraktığım 2 evladım 😔
Cennetim1990 Hasret3449 Allah razı olsun İnşallah çok teşekkür ederim yazarım tabii Rabbim hepimizin yardımcısı olsun