turkan403 richgirl10 ben ne annesi olucam kızlar ultrason da 30+1 dedi doktor ama sat göre 28+4gunlgz normalde son regl 5mayıs uyumsuz dediler haziran 2snden baz alındı şubat başı ocak sonu gibi diyo doktor bu sefer sizce nasl hesap yapıcam ben🙊
richgirl10 seyma0661 al benden de o kadar 😅 ama içimden bir his zamanın bundan sonra çabuk geçeceğini söylüyor
seyma0661 richgirl10 geriye bakınca evet hızlı geçmiş gibi daha bi kaç gün önce son 99 derken şimdi 88den gidiyorum 🤣 ama zorluklar da bundan sonra başlayacağı için biraz da geçmeyecekmiş gibi geliyor 🥹
richgirl10 seyma0661 ben biraz zor bir hamilelik geçirdim. Milletin son 3 ayı zor olur derler benim tam tersi😅 o yüzden doğumdu bebekle uğraşmaktı beni korkutmuyor hiiç
seyma0661 richgirl10 yaa 🥹 sağlıkla gelsinler insallah 🩷 doğum tarihi de 17 Mart artık 3 aydan da düştük diye avutuyorum kendimi 🤣
turkan403 richgirl10 he vala ultrason göre mı hesaplycam yoksa son regl mi blmyom gec dölnme orası tamam ama en son ultrason da 30haftalrda ölcüm cıkınca kafa giti iki gebelikte de aynı bu uygulama bakardım dogru şafak sayıyoduk🤣