Babyybabyyy Kızlar cuma günü 35+5 haftalık oluyorum. Doktor suyum azaldığı için ve geri geldiği için 3 gün dah bekletip cuma kontrole çağırdı. Acaba bebeğim küveze alınır mı?
dika Babyybabyyy bebeğin solunum yolu ve kilosu iyise alınmaz küveze ve biz bunları bilemeyiz bunu doğumdan sonra anca doktor anlar bazen çok iyi bebekler bir anda küveze alınır aklınızı böyle şeyler için strese katmayin pozitif düşünün iyi olsun bende 35 sonu 36 başı gibi zorunlu sezeryan olacam doktorum bile demiyor küveze girip girmicegini o an bebeğin sağlığına bakıp karar verecek
gmzxx Babyybabyyy Merhaba kaçıncı hafta geriden geldiğini öğrendiniz acaba? Aynı sorun bizdede var ve süreci merak ediyorum😞
gmzxx Merhaba kaçıncı hafta geriden geldiğini öğrendiniz acaba? Aynı sorun bizdede var ve süreci merak ediyorum😞
gmzxx Babyybabyyy Benimde 21. Haftada başladı gerilik amniyosentez yaptılar onun sonucunu bekliyorum ama çok korkuyorum😔
Suzumm Bende 34+5 im gönek çevresi 8 gün geriden geliyormuş en son 3 gün önce 2110 gramdı 45 cm di ama gerileme 3 haftaya kadar normalmiş 3 haftaya çıkarsa sezaryenle doğumu başlatırız dedi ciğerleri gelişti artık 37 yi bekleriz ama yinede dedi
Suzumm Babyybabyyy suyunuzun çoğalması için havuç suyu sıkıp için benimde azdı annem havuç sıktı getirdi ve her gün 3 lt su içtim şuan çocuk daha hareketli suyum arttığı için
Suzumm gmzxx 32 den sonra bi sıkıntı gördü kordon kan akışında plasenta bebeği tam beslemiyor olabilir dedi kilosu az gibi dedi sonra suyun az dedi ondan beridir yakın takip ediyor üç gün çnce gönek çevresi küçük kalmış dedi 1 hafta yani her gittiğimde bir şey çıkıyor 😔
Suzumm Suyum çoğalmış kordon kan akışınıda daha iyi gördüö dedi ben sağıma yatıyordum hep sağdaydı kordon sola yatmaya başlamam ve havuç suyu içmem iyi gelmiş ama işte bakalım ilerleme ne durumda gidip öğrenicem haftaya
Ravza11 Benimde 10 gün geriden geliyor karın çevresi 37.haftaya girdim hala doğumla alakalı bişey söylemedi doktorum perinotolojiye yönlendirdimi sizleri bu durumdan dolayı
Babyybabyyy Ravza11 ben geldim başka doktora yönlendirmiş. Salı günü su az dedi biri. Bugün başka bir asistan suyun iyi. 37.haftayı bekleriz dedi. Ben hiçbir şey anlamadım
Suzumm Ravza11 zeynep kamil perinatolojiye gittim doktor bir hafta geriden gelmesi normal dedi 3 hafta ve üzeri sıkıntı olur dedi. Sen 35+0 sındır bebeğin karın çevresi 30 haftada kaldıysa müdahale gerekir dedi. O yüzden 1 hafta 2 hafta geri gelmeler çok sık rastlanan bir şeymiş bu son haftalarda.
Mires Babyybabyyy 36 haftamda özelde ki doktor bana suyumun sınırın altında olduğunu ve bebeğin karın çevresinin gelişimin geride olduğunu hemen doğurmam gerektiğini söyledi şaşırdım devletin doktoruna gittim orada ki doktor da abartıldığı kadar değil hemen alınması gerekmiyor yakından takip edelim dedi bebeğin minyon olucak sende minyonsun dedi dün yine kontrole gittim devlet 38 haftada doğurtalım dedi net gün vermedi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı inşallah
Ravza11 Babyybabyyy banada 37. Haftayı bekleriz demişti perinotolojideki doktor kendi doktorum daha net bişey demedi