Fundabbt Nişandan sonra ne zaman doğumunuz başladıı 4 cm açılma nst de sancı ve nişanım geldi ama hiçbir şey hissetmiyorum
Melissduru Fundabbt nişanım geldi hastaneye gitmiştim saat12:00 1 cm açılmam varmış 9 saat kadar suni sancı verdiler 21:15 de doğumum oldu
Ebrusqa1 Fundabbt 72 saat yani 3 gün içerisinde doğum başlar . Desteklemek için evde egzersiz yapabilirsiniz veya merdiven inip çıkabilirsiniz suyunuzun gelip doğumu başlatmaya yardım edecektir.
Fundabbt ilaydarabiaoz peki bir kere mi geldi benım az onde tekrar geldı ilki sabah gelmişti doktora mı gitsem ne yapsam
Candyboy Fundabbt suyunuz gelmediği sürece sanciniz varsa gitmeyin sancıyı evde çekin derim benim suyum geldiği için mecburen gittim hastaneye zaten sezeryane alındım 36 hastalıktır bir de
sudeagaogluu Fundabbt benim de dün öğlen 12.30 gibi geldi ve bugün sabah bir daha geldi ben de tedirgin oldum
Candyboy Fundabbt yani sanciniz varsa ve anormal bir durum yoksa normal doğum olacaksa 2 3 saat sonra gitseniz daha iyi olur. Hemen gidince sürekli alttan bakıyorlar kontrol için sıkıntı
Fundabbt Ebrusqa1 bugun ilk nişandan 3. Gün oluyor doktorumla konustum birazdan ggidicem 36+6 yım suan sadece hafif bel ağrım oldu gectı
busravrc Kızlar benimde dün aksam nisanım geldi sancım var ama düzensiz suyum vs gelmedi hastaneye gitmelimiyim? herkes suyun gelir anlamazsın diyor gitmek istemiyorum muayne olmamak için doğal başlasın istiyorum