Sedef_sonmez1 Kızlar iyi geceler 3 gün önce normal doğum yaptım suni sancı vermişlerdi şuan çocuğumu emzirken halla daha sancım oluyor normalmi ve nezaman biter bu sancı dikişimde var bu dikişler kaç güne geçer bilginiz varmi
DidemB Sedef_sonmez1 dikişler bünyenize ve bakımınıza bağlı olarak 10-15 güne düşer. Ama sancı kısmını ben hiç yaşamamıştım. Doktorunuz muhakkak kontrole çağırmıştır ihmal etmeyin muhakkak doktorunuza danışın
Elzemm_ Sedef_sonmez1 canm bende ilki suni sancı ile olmuştu ve sonrasında bende de ara ara sancı olmuştu
Eli0-fffffff Sedef_sonmez1 40 dikişim vardı 35 günde düştü tamamen hepsinin düşmesi 38i buldu pansumanını güzel yap 6 ay oldu ben hala çekiyorum.. acıması normal 10 güne kadar geçer inşallah💗
Elzemm_ Sedef_sonmez1 hatırlamıyorsam açıkçası bundada galiba Sünni sancı verilecek bugün yatış verildi tek olduğum için kabul etmedim annem yarın gelecek bilmiyorum ne yapacağım bebek çok geride dendi yarın kendi doktoruma görüşeceğim hayati risk taşıyor bebeğin de sende dendi aşırı moralimi bozdu bu devlet hastanesi
Sedef_sonmez1 Elzemm_ çok geçmiş olsun canım benimde bebeğim çok zayıf doğdu 2 kilo sadece Allah yardımcınız olsun
Sedef_sonmez1 Elzemm_ çok geçmiş olsun canım benimde bebeğim çok zayıf doğdu 2 kilo sadece Allah yardımcınız olsun