Zeynep_Kaya80 Ben çok kafama takıyorum sanırım bu kilo problemini kızım çok küçük doğmuştu sanirim ondan 🥲
fkrysrdr Zeynep_Kaya80 benim kızımda 2500 Gr doğdu 200 Gr doğumdan sonra hemen düştü zaten. Şimdi oğluma hamileyim 33 haftalıkken 2400 gr olmuştu. Yani degisiyolar bence. Sizinki kaç kilo ?
bebemvebenn Zeynep_Kaya80 bugün kontrolümüz vardı. 36inci haftamdayim 2900 kilosu boyu 50 cm. İlk kızım 38+0 da 3200 demişlerdi kilosuna 2900 doğdu 😊
Annelikmghb Zeynep_Kaya80 uzulme canim sagliklo olsun yeterli.bebekler buyudugu icin kilo hesabi tam olmuyor ultrasonda kağıdında range+ yazar 300 ile 400 grm ya eksik ya fazladir.
Benzegul Zeynep_Kaya80 yani çok dikkat etmiyorum aslında sadece ilk aylardan beri muz ve cevizi hergün yemeye çalıştım başka özel bişey yapmadım
Bedk56 Bana da 36 da 2800 dedi doktorum bakalim zaten bu bir hafta içinde doğum olur gibi yani 3 kilo anca doğar sanırım normal gibi
Zeynep_Kaya80 Selcantvsn şuan kızım 2.5 yaşında ne çok kilolu nede az bünylw alakalı galiba ama çok şükür sağlığı yerinde dogdu