babycom456 Kızlar 18+2 olucam yarın , devlete gidiyorum 2 seferdir göstermedi bi bacak bacak üstüne atmıstı birinde sırtı dönüktü doktor detaylıda öğreniriz artık dedi ama yarın kontrolüm var belki söyler 😂
Elis27 babycom456 özele gitseniz görürdünüz bence devletteki Dr bazen görse de söylemiyor. Çikolata türk kahvesi vişne suyu bunlar etkili deneyim usg girmeden yarım saat bir saat öncesinde
Elifff2112 babycom456 ben 17+6 da gittim vişneli meyve suyu muz çikolata yedim gösterdi oglum olucak inşallah 💙
Dml_emr Ayyy bende bekleyim ya benimde göstermedi 18. Haftaya giriyoruz cuma günü ve randevum var iki haftadır göremiyoruz napsak gösteriri acaba 😂
Alavya Haftamda fetal dna sonucu ile öğrendim ve ertesi gün dr a gittiğimde ultrasondan gorunup gorunmedigini sordum. Belki testte cinsiyet belirtildiği için rahatça gördüğünü söyledi ama gayet oğluşum gösterdi kendini :) bilmiyorum tamamen kulaktan dolma ama belki de erkekler mi daha önce gösteriyor, kızlar gizliyor. Ya da erkek bebekte o çıktıyı gordugunde emin oluyor ama kızda belki gözden kaçmıştır diye emin mi olmak istiyor bilemiyorum. Umarım sağlıkla güzellikle gönlünüze göre olsun :)
babycom456 Alavya kordonu bacak arasından geciyomus doktor emin olamadım zaten tam göstermiyo flan dedi acaba yarınki kesin olur mu gösterirse yoksa detaylıyı mı bekleyim bilemedim 😂