Çok doğru gerçekten insanlar bazen anlayışsız olabiliyor yada söylediği bir şeyin karşıdaki insanı inciteceğini düşünemiyor benim 8 yıl çocuğum olmadı bir sorun yoktu ama olmadı neler denedim neler yaptım gitmediğim hastane kalmadı iki kere aşılwmw bile yaptırdım en son tüp bebek dediler onuda ben istemedim sonra hiç ummadığım bir zamanda süpriz bir şekilde öğrendim şok oldum herkez derdi rabb’im zamanı vakti gelince verir bi anda diye o olasılık bana çok uzwk gelirdi taki başıma gelene kadar rabbime binlerce kez şükürler olsun bir evlat nasip etti aldım kucağıma sağlıklı bir şekilde şuan 6 aylık oldu allahın hikmeti ve tekrar hamileyim şoktayım rabb’im nasip etti verdi kaza olmuştu tutmaz dedim ama oldu Rabbimin gücüne gitmesin üzüldüm biraz çünkü bebeğim daha 6 aylık ve sezaryen doğum yaptım en az 2 sene geçmesi gerek demişti doktor bunada şükür rabbimin vardır bir bildiği ilki kaç sene olmadı buda oldu rabb’im dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm kalbimle dua ediyorum herkeze sadece sabır evet zor bir süreç ama sabır etmekten dua etmekten hiç bir şey gelmez ve ben inanıyorum sabır eden mükafatını alıyor 🤲