aycatutall6121 19.44den beri kasıkladımda bir kasılma var 6-7 kez olmuştur bebek hareketli ve aşşağıda 32+4 olduk belime vuruyor ağrı yalancı olabilir mi acaba tabi şuan için erken bekliyorum ama kasığım tarif edemediğim bir basıda
Nakskdkdkd aycatutall6121 bugun kontrole gittigimde 32+2 haftaligiz kasılmalar olabilir ama kasilip gevsemiyosa ve bu kasilmalar artiyosa hastaneye gel bu dogumu tetikler dedi doktorum
aycatutall6121 Yolcu_26 acaba diyorum ama beklemekte de fayda var bu şekilde olan var mı merak ediyorum
kindacute aycatutall6121 bekleme canım sancıları durdurabilecekleri bir noktadayken müdehale ederler en azından
aycatutall6121 kindacute ilk gebeliğin anlam veremiyorum ki acaba mı diyorum çokta hareketli göbeğim sağ sol kayıyor
Orkay aycatutall6121 geçen hafta aynı durumları yaşadım. Erken doğum tehditim var. Sancıları önleyemezseniz doğum başlar riske atmayın. Benim bebeğim makat geliş olmuş bu hafta kontrolde öğrendik. Bu durum bize zaman kazandırdığı için çok mutluyuz mesela Zamanında gelsin kuzular