Uykusuzz_koala Yürüyemiyorum hemen yürüdükçe açılıyor ağrısı. Nasıl bir ağrı oluyor resmen kenikkerim agrıyır sanki
Esra5151 Uykusuzz_koala bende 33 haftalik hamileyim o ağrıyı bende çekiyorum sanki doğuracak gibi oluyorum çok ayakta kalıyorum ondan dedim heralde 🙄3 çocuk olunca
ikibebeliannis Uykusuzz_koala bende 35 haftalığım bende de bugün olmaya başladı 2-3 defa o kemikler sanki açılıyormuş gibi ağrı oldu Doğuma hazırlıyormuş rahim kendini Doktorum bol bol dinlen dedi ama evde iki çocukla bu biraz imkansız bende
mavera Uykusuzz_koala bende de ağrılar var kasik ve sirt regl agrisi gibi sancilaniyorum ama dinlenince geçiyor bazen de çatı kemiklerime baskı gibi oluyor
Selenayylmz fgyildiz 22 haftadan beri aynı sorun var magnezyum ve progestoran veriyo sürekli şuan 29 olucak ağrılar çoğaldı
fgyildiz Selenayylmz kimisi çatı ağrısı kemikler açılıyor diyor bilmiyorum en azından inşallah öyledir de çektiğimize değer kolay dogururuz
Uykusuzz_koala fgyildiz of çocuk büuüdüköe baskı yapıyor diyorlar ama baya çektiriyor Allah başka dert vermesinde
Uykusuzz_koala Esra5151 yani bilemiyorum doktora sa sormadım ama cidden dayanamıyorum bazen hemen toparlamıyor yürüdükçe açılıyor ağrısı ama açılana kadar da o ağrı bitiriyor beni
esca344 Uykusuzz_koala aynı haftadayız bana çatı ağrısı rahim ve bebek büyüdğjçe olur dedi magnezyum kullanıyorum
Zaxhra Uykusuzz_koala Merhaba bende bu sorun 33 cü haftamdan başladı vaginal bölgemde çok ağrı oluyor şimdi 37 deyiz ağrılarım daha çok artdı. Doktora sordum ağrının olması normal dedi 🥺