Masalceylan kubrabayrakliii canım internetten aldığım için testleri çok sevinemedim bakalım bugün kan vericem çünkü testler hep yanılttı beni insanın sevinci kursağında kalıyor öyle
Eda42_ Masalceylan Kız gündüz gitmedin mi diğer teste bile pozitif çıkmış yaa hadi hayırlı haberler bekliyoruz
Mamiko_2020 Masalceylan oohaaa maşallaahhhhh😍😍😍kız nasıl olur o kadar test yaptın çıkmamıştııııı aayyy şok oldummm.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Eda42_ Masalceylan Oyy maasallah gözün aydın olsun hamilesinn 🤰🏻🤰🏻 ne güzel Rabbim keseye bebeği kalp atışını herşey güzel bir şekilde görmeyi nasip etsin inşallah herşey yolunda gider amin amin 🤲🏻🤲🏻
Merve_cetiner Masalceylan hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim herkese böyle Sevinç nasip etsin inşallah ❣️
Masalceylan Eda42_ amin çok sağol canım benim Allah razı olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin en güzel şekilde 🤲
ses3567 Masalceylan hamilelerin duası kabul olur derler inşallah allah sesinizi duyar bizede nasip olur🙏🏻❤️Sağ salim kucağınıza alın canım
Masalceylan ses3567 amin amin hep dua edicem isteyen herkese hayırlı bi şekilde nasip olsun insallah çok sağolun 🤲❤️🌹