Hicrettt Ykfi erkekleri çekilmez 😂😂😂 balık kız arkadaşlarım var onlarda sıkıntı yok da erkekler noooo 😂
Hicrettt Ykfi kız aslandan sonra tabi sakin olur 😂😂😂 aslandan bahsediyoruz Allah korusun 😂 yengeç ve akreplerden bahsetmek bile istemiyorum 😂😂😂
busraanneoluyor defnevedoruk benimde oğluşum koç olacak galiba 25 Mart diyolar kız olsaydı balık dourmak isterdim de Koç erkeği iyi oluyo diyolar nasıl sizce iyi mi
Ykfi defnevedoruk benim oğlumda balık ağlak ama hemen ikna edile biliyor birde babaya aşırı düşkün anneci değil🥲
defnevedoruk Ykfi of cok özendim kskskd keske benimkide daha cok babaya düskün olsa. sizinki ne kadarlık benimki 21 aylık hem ağlayıp hem inadı tutunca korkunc oluyo mlsf
zeynosileannis Ykfi ama ne yapcaz istediğimiz burç olsun diye ben biraz erken gelsin diye uğraşcam başka çare yok 😂
Dolunay_dolunay Ykfi Tahmini Haziran sonu temmuz başı doğacak yengeç bebiş 🦀💖🐣 Akrep annenin Yay babanın yengeç kuzusu neyse ki babasının ay ve yükseleni yengeç ben zaten su grubuyum her türlü orta yolu buluruz 🧑🧑🧒
Alpmom__ Minnaksever Size kötüleri denk gelmiş . Eşimle biz kovayız bu saydıklarınızdan sadece sosyallik bize uyuyor . Kişilikle ve yetişme çevresiyle alakalı tabi . Burç falan hikaye biraz 😍 sağlıkla gelsin minikler
Minnaksever Alpmom__ sosyallik severim ben çok olmasam da ilk kızım da ikizler tam sosyal çok hoşuma gidiyor.inşallah sizin kovadan olur o zaman.amin inşallah önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar hepimizin 😍
Guzelanne56 Ykfi yay burcu olacak😁 hayatımda sevmedıgım tek ınsan eltım onunla da aynı gün olacak doğum günü aklıma geldı şimdi yıne hey allahım ya 😂