Sedanuryamac
Kızımı doğuralı 1 buçuk yıl oldu şükür ama asla unutmam, iş çıkışı bir eczanenin önünden geçerken (adetimin gecikmesinden şüphelenip, aslında hep gecikiyordu) erken gebelik testi aldım.. Eve gelip yaptığımda sonuç negatifti.. Dedim herhalde hamile değilim.. Neyse 1 hafta sonra mevlüt kandiliydi yine çıkışta aynı eczanenin önünden geçerken içimden bir ses gene al yap bak emin ol dedi.. Gene aldım aynı testten ve eve gelip yaptım sonuç pozitifti.. Hem şok oldum hem ağladım yarım saat banyoya gidip gelip teste baktım durdum hem 1 saat sonra eşim işten gelcek ne sürpriz yapsam nasıl söylesem diye düşündüm.. Kuzenimin evcil yavru kedisi vardı geçici süreliğine bende kalıyordu onunla ilgilendim.. Sonra küçük bir kağıda Merhaba Baba :) yazıp karnıma yapıştırdım.. Ve hemen görmesin diye kazağımı indirdim.. Eşim geldi kediyi sevdi bende birisi kıskanır ama dedim.. Ben kıskanıyorum zannetti ben değilim ama dedim kim peki dedi şaşkınca bana baktı.. Kazağımı açıp karnımdaki notu gösterdim şok oldu o gün tepki veremedi yemek bile yiyemedi.. Sonraki günler verdi tepkisini sevincini 😂😂😂