Sedanuryamac
Anlatıyorrummm 🫠
Evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı benim. Düğüne kadar yaklaşık 6 ay doğum kontrol hapı kullandım düzene girsin diye. Evlendikten sonra bıraktım. Düzene girmişti. 30 Eylül 2023de düğünüm oldu . Ocak 15e kadar korunduk. Sonrasında çocuk istediğimiz için bıraktık korunmayı. Şubat 12de son adetimi oldum . Sonraki ay 25 Mart oldu adetim neredeyse 15 gün gecikti hala adet olmadım. Evde test falan yaptım negatif çıktı her ihtimale karşı Doktora gittim kan verdim oda negatif çıktı. Kendi kendime yine düzensizleşti herhalde dedim. Önemsemedim. Nisan 24 gibi kadın doğum doktoruna gittim. Adet düzensizliğim için kontrole. Kontrol etti son adetimi sordu kan verdin mi falan dedi söyledim yaptığım verdiğim tarihleri. Alttan muayene yaptı . Rahimden sıvı aldı( genelde her kontrolde yapılıyormuş zaten kanser riski varmı diye falan) kan ver dedi banada 10 gün sonra çıkar sonucun 10 gün sonra gel dedi. Tamam dedim çıktım. Ertesi gün koltukta uzanırken şu e-nabıza bakayım bi ne testi istedi acaba doktor 10 gün sonra çıkacak gibisinden düşündüm. Bi baktım kii bi Beta -Hcg 155 yazıyor. Şok oldum. Çünkü doktor gebelik testi istiyorum falan demedii aslaa. Ve bendede asla hamilelik belirtisi falan yoktu. Tesadüfen e nabıza bakayım dedim hamile olduğumu öğrendim. Şok olmuştum. 😬 Ertesi gün gittim tekrar dedim böyle böyle kan verdim değerim 458 olmuş yükselmiş yani. 🤭 Meğerse Geç döllenme olmuş o yüzden baştan çıkmamış hamilelik. son adet tarihim normalde 12 Şubat ama Doktorun belirlediği 27 Mart . Şimdi 38+1 haftalığım Oğlumu bekliyorum 🫠🪽🤍💙