Fatmanur-ozun Arkadaşlar daha 6 haftalığız ama midem şimdiden çok fena yanmaya başladı 2.-3. trimesterde daha çok artıyormuş göbüş büyüdükçe mide sıkışıyomuş ee benim daha şimdiden başladıı siz mide yanması için ne kullanıyosunuz öneride bulunabilir misinizz
Tesen Fatmanur-ozun soğuk süt iyi geliyor. Ama ben 32. Haftadayım çok arttı doktor pronat şurup verdi bir yudum içince rahatlıyor mide.
zeynosileannis Fatmanur-ozun gün boyu dayanıp gece bari rahat uyuyayım diye yatmadan önce maden suyu içiyorum geçiyor 🥺
Buzmavise 32+3 den selamlar Ejderha gibiyim 🐉boğazımda ve midemde ateşlerle geziyorum 😊 beni tahin kesmedi, ekşi elma ile biraz rahatlıyorum ama şarapçılar gibi elimde gaviskon şişesi ile geziyorum 😛
gokce-17 36+6 haftalıgım hiçbir şey kesmiyor gaviskov ile geziyorum iki dakika geçiyor tekrar başlıyor soğuk süt aynı şekilde yoğurt aynı şekilde hiçbir çözümü yok uykular haram oldu mide yanmasından uyuyamıyorum bile 🥺🥺
Minikask34 Çiğ patates soyup öyle salatalık gibi yiyiyorsun geçiyor bide kurutulmuş nane bir tatlı kaşığı ye üstüne bir su bardağı su geçiyor yani büyüklerimden bunları öğrendim faydasıda baya var 🤌🏻