ozde0636 Merhabalar 12+2 haftalığız doktorum devit 3 yazdı fakat folik asitim bitmedi folik asitle birlikte devit3 kullanılır mı bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı acaba
2424aa ozde0636 7 haftalıkken folik asiti kesip devit 3 verdi doktorum ilk gebeliğimde de kullandığımda folik asiti kesmişti doktorum yine bir sor istersen
gizemm0688 ozde0636 hic tek basına folikasit kullanmadım. Decavit (multivitamin) başından beri kullanıyorum ekstra yanında coledan d3, magnezyum, omega-3, demir kullanıyorum. 34+3 olduk.
Melissayda @ozde0636 benimde kesmedi canım hem folik asit hemde d vitamini alıyorum pregnom max başladık birde
2424aa Melissayda benim doktor tahlilde yüksek çıkmış diye folik asiti kesti 7 haftalıkken normal mi acaba
Melissayda @2424aa ilk gebeliğimde de kullanmaya devam etmiştim ben 16.haftaya kadar kullandım benimde değerim iyi ama kullanmaya devam et dedi ama genelde 12.haftaya kadar kullanılıyor diye biliyorum canım tabi doktorun senin için daha iyisini bilir
ozde0636 Teşekkür ederim hepinize ☺️ peki devit 3 damla şeklinde verdi nasıl kullandınız ekmekle ya da yoğurtla dediler sanırım yağ şeklindeymiş mide bulandırıcı olabiliyormuş
Ayyildiz1 ozde0636 bende 14. Haftada başladım devite 8-10 damla isterseniz kaşığa döküp için, ekmeğe damlatıpta yiyebilirsiniz. Bu arada bende folik asit ile birlikte kullandım
annesiningunesi_ ozde0636 ben agzima biraz su alıp, vitamini de direkt agzima 3 damla damlatiyorum suyla birlikte yutuyorum midem bulanmiyor öyle