Maviada newmommmyy2 Barlasmomyy Dünyaparkta bugün doğumhaneye de gezdim bir eve yardımcı oldu sağ olsun gerçekten iyi biri ilgiliydi umarım doğumda da o denk gelir. 5 tane oda var herkesin kendi ayrı odası var içinde duş, WC var. Pilates falan da yapabiliyorsun. Her konuda yardımcı oluruz dediler. Eşleri de 3 saatte bir odaya alıyorlarmış. Eğer başka hasta olmazsa eşin yanında da kalabilir dediler. Ama yine tavsiyem bu hastane bu sistemi düzeltmediği sürece tercih etmeyin. Ben biraz artık oluruna bırakmış gibi oldum. Umarım güzel sağlıklı bir doğum olur ve iyi insanlarla karşılaşırım.
Barlasmomyy Maviada sağlıkla hayırla olsun doğumunuz inşallah sıkmayın canınızı iyi insanlara denk gelirsiniz umarım. Bahsettiğiniz konuları araştıracağım sezaryende durum farklı ise tercih edebilirim sezaryen olma durumum da var çünkü gittiğimde net bilgi alayım ona göre şekillenir benim de durumum
[silindi] Maviada merhaba ben gamze hanımda takipliyim çok çok tatlı gayet de bilgili bir doktor ve insani yönünün yüksek olması çok güzel yani en ufak bir ilaç yazarken bile ben de kullanmıştım diye belirtiyor rahatlatmaya çalışıyor çok memnunum ben eğer tayinim çıkmazsa doğumumu da gamze hanımda yapmayı düşünüyorum kesinlikle. Dün kanamadan dolayı servise yatışım yapılmıştı servisteki hemşireler de çok tatlı çok ilgililer rahat etmen için her şeyi yapıyorlar
rosatue _ilaylaylom Merhaba, ben de Mardin’in ilçesindeyim. Sizinle aynı sebepten burada doğum yapmayacağım. Mehmet İrfan Külahçıoğlunu tavsiye ederim. Hem doğum yaptırdıkları çok memnun hem de ilgisi, bilgisi, naifliği olan bir hoca.
Barlasmomyy Mercan0652 evet 30 haftalığım şimdi 32 de kendi doktorumla görüşeceğim eğer diğer arkadaşın dediği gibi bir durumla karşılaşırsam Memoriali tercih ederim
Maviada Barlasmomyy Amin hepimizin ins, teşekkür ederim 🌸 Sezaryen de farklı evet ama bu hastaneye gidersiniz mutlaka gittiğiniz doktora sorun gece olsa doğum nasıl olacak siz mi gireceksiniz ameliyata diye. Rabbim sağlıklı doğum nasip estin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım.
beydossss Merhaba kızlar ben iki buçuk ay önce dünyaparkta normal doğum yaptım sorularınız varsa cevaplayabilirim
Maviada beydossss Merhaba, teşekkür ederim. Ebelerin tutumu nasıldı memnun kaldınız mı? Doktorunuz kimdi? Dogumunuzu ebe mi Dr mu yaptırdı?
beydossss Maviada doktorum Berrin balsaktı doğumuma girmedi doğum anına kadar çok ilgiliydi özellikle son zamanlar ebeler eşliğinde doğum yaptım benimde çoğu gebe gibi ebe korkum vardı çünkü burda ebeler hakkında çok şey okuyoruz. Doğum başladığında doğumhanede sadece ben vardım en büyük şansım buydu bence 😃 eşim kapının önünde bekliyordu ama hemşireler sürekli bilgi veriyordu ona. Bi hemşire bi ebe vardı çok memnun kaldım ebem çok iyiydi Allah razı olsun hiç korktuğum gibi olmadı kesi ve dikişim de olmadı
Maviada [silindi] Merhaba, gerçekten çok iyiymiş sevindim öyle olmasına , hakkımzda hayırlısı olsun inşallah 🌸
[silindi] Maviada çok teşekkür ederim öğleden sonra taburcu oldum kesildi kanamam çok şükür dinleniyorum öyle ❤️
newmommmyy2 Maviada evet o zaman şartlar güzel olmuş olur sizin için hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼😍
Tuntun44 Haftamdayım ben de yeni öğrendim dünyaparkta yakınların alınmadığını malesef. Bu haftadan sonra değiştirmek de zor geliyor ne yapsam bilemedim ama hep eşim yanımda olur diye düşünmüştüm
Maviada Tuntun44 Doktorun ile bu konuyu mutlaka konuş , benim doktorum ve doğumhanedeki ebe yardımcı oluruz demişlerdi. Tek başına olmak çok stresli . 37. Haftamda öğrendim ve olumlu konuşmasalardi değiştirecektim. Doktorunuz kim?