_ilaylaylom Mercan0652 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben de Mardindeyim gebelikten önce Mehmet Şükrü hocaya gittim kontrol için şu an doktorum burda ama doğumu Mardinde yapmak istemiyorum hastaneler yetersiz hocanın dikişi vs nasıl merak ediyorum doğrusu.
Mercan0652 _ilaylaylom anladım çok teşekkürler amin inşallah ☺️ nisan 8-10 gibi doğurcam bende fırsat bulursam yazarım canim. Ama burda bi arkadaş da ona olmuştu ben sordum o konuda şüphen olmasın dedi memnundu yani sürekli ameliyat yaptığı için zaten profesyonel bi doktor estetik dikiş yapıyordur büyük ihtimalle
rosatue _ilaylaylom Merhaba, ben de Mardin’in ilçesindeyim. Sizinle aynı sebepten burada doğum yapmayacağım. Mehmet İrfan Külahçıoğlunu tavsiye ederim. Hem doğum yaptırdıkları çok memnun hem de ilgisi, bilgisi, naifliği olan bir hoca.
Mercan0652 _ilaylaylom normalle aynı fiyatti en son sorduğumuzda 24 bin demişlerdi arttı mı bilmiyorum ama benim sigortam var normalde o karşılıyor fiyatı meraktan sormuştum😃
Melisahmet Mercan0652 bu doğum fiyatının içinde oda süslemesi doğum çekimi falanda yapıyorlar mı sadece doğum mu acaba 🥰
Mercan0652 Melisahmet yok canım doğum paketinin içinde ilk kulak testi ve bebeğin hastane çıkış kıyafeti içindeydi sadece. Ama soralı oldu biraz fiyat değişmiş olabilir belki
newmommmyy2 mursed tam hatırlamıyorum ama kurum indirimiyle 1500 civarı birşeydi herhalde tabi zam geldi şuan doktor gayet iyi ve ilgiliydi bu arada öneririm kesinlikle memorial diclede bu doktor
Maviada mursed newmommmyy2 Merhabalar Memorial Dr Gamze hanım hakkında bilginiz var mı? Muayene ve doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz? Haftadayım ve doktorumu değiştirmek zorundayım hastaneyi daha doğrusu o yüzden doktor bir hastane arayışı içindeyim yardımcı olursanız sevinirim.
newmommmyy2 mursed mehmet obuttan bahsediyorsak evet canım 😍 mehmet şükrü hoca detaylı ultrason bakmıyor
newmommmyy2 Maviada ben mehmet şükrü budak hocaya gidiyorum o doktor hakkında bilgim yok maalesef canım
Barlasmomyy Maviada merhaba kusura bakmayın direkt yazıyorum ama hastaneyi değişme sebebiniz nedir acaba bende Dünyapark hastanesine gidiyorum biraz kaygılarım var bu sebeple soruyorum
Mercan0652 newmommmyy2 canım sen kaçıncı haftadaydin? Ben her cumartesi gidiyorum artık az kaldii beniimm☺️