100924 Merhaba suni sancıyla doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi haftaya kadar kendi sancım gelmezse ayın 30unda suni vereceğini söyledi doktor. Kendi sancım gelmesi için neler yapabilirim suni beni biraz korkutuyor açıkçası
Merveozl 100924 ne yaparsanız yapın bazen gelmiyor inanın neler yaptım ama başaramadım suni sancıyla doğurdum bi şekilde doğacak kendinizi boştan yere hiç kasmayın
Merveozl 100924 Karuz çarşamba günü sabah 9da yatışlarım yapıldı perşembe akşam 8.30da doğurdum açılma gerçekleşsin diye rahim ağzına balon takıyorlar taktılar yarım saatte düştü açılma 3 cmdi perşembe sabaha kadar kendi sancılarımı bekledik olmayınca perşembe sabahtan suni sancı verilmeye başladı ama sancılarımın çok güzel yerinde kavga dövüş suni sancıyı çıkarttırdım sil başa döndürdüm kendimi çıkartmasaydım öğlene doğururdum suniyi çıkart geri taktılar bidaha sancıları bekledik akşam oldu 😄
zeynepramo 39+1 oldum kız bebek erken geliyor vs diyeni bulun getirin 😂 hiç bi belirti yok ne gelen var ne giden üstelik baş aşağı ve kanalda olmasına rağmen tüm tuşlara basıyorum artık nerde ne zaman yakalanıcam bilmiyorum