Yenianne6161 ikibaloglanannesi masallah allah bağışlasın bende 36. Haftadayım tek korkum ciğerlerinin gelişmemesi nerden çıkardım bilmiyorum doktor çocuk sağlıklı diyor ama kurintu yaptım işte doğunca nefes alamaz diye :(
Guzelanne56 TheMuhtesem ikibaloglanannesi _Mother_ EceQueen Kaderkks 58Vildan Sm135 Sevimli_06 Serap09 Safiye12 Eemmyy b-bg Deebg Gulsena09 Kızlar kusura bakmayın tek tek yazamadım bu sabah yatısım yapıldı nst sırasında bebegın kalp atışları gidip gelıyordı iyiki gelmısz doğum olmus bebegım kılo falan da almamış hıc suan Allah’a sukur yanımda❤️
Alparslannn4837 Guldane32 aldılar canım 5 tüp kan verdim geriligin nedeni için bir de idrar verdim protein kaçağı için hepsi normal çıktı doktor bu durumun bazen sebebi belirlernemiyor dedi herşeyin temiz çünkü
Alparslannn4837 Guldane32 ciğer geliştiriciyi 4 gün önce yaptılar bu hafta sonu gidicem tekrardan gelişime ve bebeğin suyuna bakılacak ona göre doktor tarih verelim dedi
TheMuhtesem Guzelanne56 37+2 de normal doğum başladığı için 3180gr doğurdum ilk bebeğimi. Herhangi bir sorun yaşamadık diğer gün eve geldik
_Mother_ Guzelanne56 gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kilo konusuna hiç takılma sen daha iyi besleyeceksin hemen toparlanacak inşallah
Serap09 Guzelanne56 şükür olsun çok sevindim güzel anne rabbim kem gözlerden korusun hayırlı evlat olsun
Eemmyy Guzelanne56 Yaaa çok sewindim adınıza, tebrik ediyorum.🥰 sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebeğinizi 🤲🏻🌸
Guzelanne56 _Mother_ Serap09 Deebg Eemmyy Gulsena09 ikibaloglanannesi Allah razı olsun tekrardan iyiki varsınız ❤️❤️
elifdemir09 Bebeğin gelişimine göre değişiyor canım o 35+6 da doğum yaptım sadece tedbir amaçlı 3 4 saat tuttular küvezde 2500 doğdu
Guzelanne56 elifdemir09 Aysenurkayaa23- Elis27 Çok teşekkür ederım dün doğum yaptım iyiki de yapmısız nstde bebegın kalp atışları sıkıntıydaydı ustelık kg falan almamış hıc bebegım yanımda şükürler olsun
Elis27 Guzelanne56 bebeğiniz.kuveze girmez bundan dolayı korkmayın kg durumu USG de denen gibi çıkmıyor o ayrı ama dediğiniz gibi 2.500 üzeri doğar yani hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Alparslannn4837 Guldane32 33+4 cumartesi kontrole gidicem suyum az duruma göre tarih vericek doktorum
Aysenurkayaa23- Guzelanne56 korkma canım bende 37+0 da sezeryan oldum hiç küveze girmedi emmesi herşeyi düzgündü çok şükür 🙏🏻
Elis27 Guzelanne56 çok şükür cnm sağlıkla bebeğini kucağına almışsın hayırla büyüt inşallah çok mutlu oldum 😍🥰