Bahar77777 Kızlar uygun fiyatlı güzel yeni doğan bebek vucut losyonu ve şampuan öneriniz varmı memnun kaldığınız mustela pahalı bir şampuan uygununu bulursam stok yaparım diye düşünüyorum ama musteladan fazla alamam
_biranneadayi Bahar77777 Ben bimden agu baby almıştım hep onla yıkadım. 😊 1 yaşından beridir de beyaz sabunla yıkıyorum
Meriel Bahar77777 instagram’da çocuk doktoru bir hoca mustela’yı ilk aylar önermiyor %93 doğal diye. Onun tavsiyesi ile içeriği tamamen doğal incia,siveno ve ecowell almayı tercih ettim ben.
Pelnztrk Bahar77777 trendyolda uni baby üçlü satıyor gayet uygun, dün e bebek alışverişi yaptım orada 900ml 100 küsürdü ben 3lüsünü 280 sanırım o civarda bişeye aldım
Bahar77777 _biranneadayi memnunmusunuz peki dalin alsam nasıl olur doğduğu ilk günden itbaren dalinmi kullansam diyorum
_biranneadayi MorKelebek54 Yakmıyor canım dikkatli olursan. 10 yıkamada belki bi sefer anca gözüne denk geliyor.
MorKelebek54 _biranneadayi ya benim oglum 7 bucuk aylik kafasini yikadiigmda illaki yuzune su geliyo kupuklu ben mi yikayamiyorum ya😂😂 bide tikanir gibi oluyo bogulcak diue de korkuyorum. Bisey girmustum suyu yuzune getirmemesi icin en son ondan alicam 🤦🏻♀️
_biranneadayi Bahar77777 Ablam 3 çocuğuna da dalin kullandı canım. Hiç alerji leke vs olmadı memnundu
tatlibebegim_ Bahar77777 olur tabi bütçen neye uygunsa o olur uni babynin şampuanınıda aldım indirim vardı gratiste sadece bi defa denedim oda güzeldi onu kullanıcam mustela bitince 8 aylık olcak daha bitmedi şampuan baya bereketliymiş😆
Guldoger Eczacı deposunda çalışan tanıdığımız uni baby önerdi temiz ürün olduğu söylendi dalin önermedi biz uni baby kullanıyoruz memnunum gayet ve fiyatı da makul
serap_momy Ben instagramda bi doktor önerisiyle siveno aldım tamamen doğal diye onun dışında ecowell pureseed incia önermişti sivenoda kampanya vardı bende onu aldım
_biranneadayi MorKelebek54 o aylarda biraz daha kontrolsüz hareket ettikleri için sıçrıyor yüzüne canım balık gibi çabalıyolar suyun içinde☺️ Bir yaşından sonra beyaz sabuna geçtim yüzüne de sıçramıyor çok kolay durulanıyor. Bebek şampuanı durula durula bitmiyordu beyaz sabunla bi su dök tertemiz durulanıyo cildine dokununca gıcırdıyo😅 doktoruma sordum iyi yapmışsın en temizi beyaz sabun analarımızın bizi yıkadığı gibi yıka gitsin demişti☺️
MorKelebek54 _biranneadayi ay cok iyi ornek oldu 😂😂 cidden balik gibi mubarek durmuyo kivetinin icinde saga sola donmeye cakisiyo o yuzden tek yikayamiyorum aksam esim gelince yikiyorum mecbur 😂 kiz bebeklerde evet dedigin gibi durulanmayabikir de benim ki erkek ondan mi bilmiuorum saclari kisa olsugu icin su dokunce direk kopuk akiyi gidiyo