denizbennn Grand selam canm kaç yumurta var kaç mm vuruldun bende vurulucam da klomenle mi başladınız
Payiz İğneyi doktor mu yaptı siz mi yaptınız. Muhtemelen yarın bana da iğne verilecek ama kendime yapamayacağımdan çok eminim
Grand Payiz Kendim yaptım. Göbekten zaten bende öyle diyordum ama gonal kullandım oda göbektendi her gün birini bulamadım mecbur yaptım ovitrelleyide bugün yaptım bakalım
Esmasin Payiz acilde vurda bilirsiniz ben bir kere o şekilde yaptırdım reçete yazdırıp doktoruma 2 kerede doktorda vurdurdum en sonuncu iğnemde 23 mm tek yumurta vardı femera kullandım
Esmasin Payiz evet çatlatma iğnesi ben 3 defa vuruldum her ay 1 defa uzun süreli vurulmak iyi mi kötü mü bilgim yok ama
Ayse-hambal Payiz ben bir defa vuruldum evde kendim vurdum göbekten zaten şeker iğnesi gibi küçücük ucu var kolay oldu yqni
denizbennn Esmasin inşallah bu ay kalırsın canım. 6 ay öneriyorlar iğneyi haberin olsun 6 ay sonrası kötüymüş. Bende 4 ay kadar denemeyi düşünüyorum tabi allah bilir tutar tutmaz sonra aşılama geçeceğim
Esmasin denizbennn inşallah tutar da yeni yıl hediyesi olur, Allah isteyen herkesin kucağını doldursun 🥰🙏🏻 3 defa oldum bende işte birde bu ay rahime çizik attı doktor