Ftmnr_35 Kızlar soru başlıkta. Yarın 13 gün olacak hala sonuç çıkmadı acaba e nabızda çıkmıyor mu sonuç. Yarın doktoru arayayım olmadı.
zeynosileannis Ftmnr_35 doktora gittikten sonra gördüm ben o da anlayacağım şekilde değildi sonuçlar dosya ekindedir yazıyordu
Kubra0021 Ftmnr_35 canım bana iki gün sonra gel dedi nasıl 13 gündür çıkmadı bence çıkmıştır bir doktorunla gorus
Selinoyku Ftmnr_35 e nabızda rakamsal değer olarak cikiyor. Yorumlanip grafige dokuldükten sonra doktor bilgi veriyor.
queenanne1 Ftmnr_35 sonuçlar rapor şeklinde olduğu için e nabızda gözükmüyor. sonuçlarınız büyük ihtimalle çıkmıştır telefonla arayıp bilgi alın
Eylulasyamom Hayır gözükmüyormuş sormuştum özel hastanede yaptırdım aradığımda santralı çıktığını söylüyorlar ama e nabızda gözükmüyor
Ftmnr_35 10-15 gün sonra çıkıyor dediler. Cuma günü de kontrolüm var çıkmasını bekliyorum doktoruma götürücem sonucu. Ama e nabızda yok belki de sonuç e nabız düşmüyordur diye size sormak istedim. Düşmüyormuş sanırsam. Yarın doktoru arayayım bii