Mmihtiban Kızlar alışveriş yapıcam korkuyorum ama 17de yanılmaz diyorum birde erkek çıkıntısı direk görünüyor ama %90 neden dedi anlamadım
Elis27 Mmihtiban devlet Hastanesi’ne mi gidiyorsunuz devlet hastanesi öyle diyor kesin demeye çekiniyorlar sanki
Liddle_mom Mmihtiban benim 19 kiz dedi doktorum ama hala her seferinde bakiyo bakalim pipi varmi diye cunku bazen kordon pipiyi gizliyebiliyormus ama bacak arasi her seferinde bis ben bide 2 haftada 1 gidiyom ondan yuzdelik pay veriyo
Aslaninannesi_ Mmihtiban 17.hafta ileri baya ya 11.hafta erkek diyip pipisini göstermişti bana doktorum çünkü
Mmihtiban Liddle_mom ben 13 te gittim daha belli olmaz dedi 17de sordum büyük ihtimalle kız dedi kesinlik verin erkek olsa direk gözükür diyorlar dedim bazen duruş falan uygun olmayabiliyor %90 kız diyelim dedi
cakethesel Mmihtiban Doktorum 14+4’ %90 kız dedi sonra tam bir hafta sonra gittiğimde erkek dedi neye inanacagımı şaşırdım.Sonra 16+6’da gittiğimde artık netti pipisini gördük bir daha değişmez diye düşünüyorum,bir sürü şey aldım🤦♀️
Mmihtiban cakethesel seninki 14te demiş %90 benimki 17de dediği için kesin diyorum ama şüphede de kaldım
danla2711 cakethesel ayy benim doktorumda 14+4 te %80 erkek dedi 🥰 sonra 15+1 de devlete gittim ordaki doktor erkeğe benziyor ama pipide olabilir kordonda olabilir bilemedim diyip ultrason verdi 😂🥰 haftaya 18+4 te gideceğim bakalım o zaman ne diyecek doktorumuz😂 beni şaşırttınız değişme oluyor demek ki
Liddle_mom Mmihtiban ben ozele gittigim halde doktorum cok dikkatli yaklasiyor bu konuda ama bide ozeli dene istersen onlarin cihazlari daha iyi
GirlandBoy_Mom Aslaninannesi_ ultrason resmini çektim ama netti bence kameramla ilgili sıkıntı diye düşünüyorum