gmzgtnk ben üniversite hastanesinde gittim tüp bebek merkezine aşılamanın herhangi bir şartı yok tüp bebekte öyle. Maddi durumumuz çok iyi parası neyse veririz derseniz hemen gidip başvurabilşrsiniz. Evlilikte 3 yıl şartı sadece devlette yapılan nakilin parasının yarısını devletin karşılaması için yapılan prosedürlerden biri. Özele göre fiyat yarı yarıya geliyor. Ben araştırdım özelde 130 binden başlıyordu. Devlette üni hastanelerinde devletin yarısını karşıladığını öğrenince belgeleri hazırladım. 3 yıl evlilik şartı eşinizin veya sizin sigorta girişi şimdiye kadar yaptırdığınız tüm tedavi tahliller ikametgah nüfus kayıt örneği vs vs bir sürü şey istediler. Bende aşırı yüksek yumurta rezervi çıktığı için tüp bebekte 4üz 5izim olma ihtimalinin %70 olduğunu ölüm riskimin olacağını söyleyip yasal olmadığını belirterek aşılama yaptılar. Aşılama tutmadı 1 ay dinlenme sonrası 2. Aşılama olacakken kendiliğinden hamile kaldım. Eğer tutmasaydı devletin ödediğinden ayrı 48-50 bin civarı ödeme yapacaktık.