Sevimaltnn Kızlar yaklaşık bir haftadır gribim boğazlarım çok kötü öksürüğüm geçmedi ne içtiysem ne yediysem fayda etmedi eşim bugün marketten zencefil pastil almış içebilirmiyim sizce bi zararı olurmu ki birde önerebilceğinizi öksürüğü geçiren birşey varmıdır
[silindi] Sevimaltnn doktorum kullanma demişti, pastil yerine ıhlamuru içine kaşığın ucuyla zencefil atıp içebilirsin bence
zeynosileannis Sevimaltnn ben hiç zararlı olur diye düşünmedim onu her gün bir tane aldım 1 hafta boyunca bitki çayı içmeyin de
[silindi] Sevimaltnn istersen doktoruna danış ıhlamur meselesini her Dr farklı konuşuyor diyorlar. Ama ben bir zararını görmedim
Sevimaltnn [silindi] bi danışayım canım çünkü geçecek gibi durmuyor tüm yaşantımı etkiledi bi öksürük🙁
[silindi] Sevimaltnn bir de bana ilk haftalarda bemides stick vermişti tek seferde öksürüğüm kesildi. Bu ilacı da sor istersen canım, geçmiş olsun 🌸
Eszr Sevimaltnn merhaba bende aynı durumdayım asla öksürüğümü geçiremiyorum siz neler yaptınız geçti mi pastil kullandınız mı
Baby_B Sevimaltnn ihlamurda önerilmiyor ilk haftalarda cok Ilik süt,bal ve riskiniz yoksa zencefil cok az ekleyebilirsiniz Ilik su bal limon iyi gelir 26.haftadayim bunlari uyguluyorum
Mrymatls Sevimaltnn bende 34 deyken çok hasta oldum hergün pastil aldım ve nane limon içtim sorun olmadı
Cheryy1 Sevimaltnn bende 1 bucuk haftadir gribim bogaz ağrısı öksürük falan derken mahfoldum 🥴 ıhlamur iciyorum gunde 2 bardak bazende toz nane limonlardan içiyorum
Sevimaltnn Eszr pastil kullanmadım ıhlamur bol su ballı süt bol meyveyle geçti ama çok zor bir durum geçmek bilmiyor kolay kolay geçmiş olsun