Ezgicelll34 Merhaba hanımlar fetal DNAyı nerede ne zaman ne kadar bir rakama yaptırdınız şuan araştırmadayım da
Beyzadrs Ezgicelll34 eurofins e 10+2 de yaptırdım 400 dolara. Gelip kan aldılar 9. Gün sonuç çıktı ben memnun kaldım
gunesveguney Ezgicelll34 2 gün önce Eurofins e yaptırdım 10+3 te, panele göre fiyat değişiyor benim doktorum 3. Paneli önerdi bana 360 Euro ya yaptırdım 13.460 Tl ödedim yani. Evden gelip kan aldılar her konuda yardımcı oluyorlar. Pazartesi 14.00 da kan alındı Salı sabah 08.00 da kan Fransa’ya ulaşmıştı bile 🙏🏻
Nurk24 Ezgicelll34 veritas firmasina yaptirdik biz sanirim 400 dolardi cevremde 3 kisi daha bu firmaya yaptirdilar eve gelip kan aldilar tam bir hafta sonra cikti sonuc
Aslaninannesi_ Ağustos ayında İstanbul’da yaptırdım 12.000 tl suan fiyat ne kadar bilmiyorum eve gelip kan aldılar firmanın ismi İzmir genetik Amerika’ya giden tam kapsamlı testten yaptırdım 10 güne sonuçlarım geldi
gunesveguney miraclenaz ilgilenen bölge temsilcisine takip no veriyor musunuz dedim. Ekip arkadaşlarımız takibi yapıyor ama isterseniz verebilirim dedi istedim DHL kargo takibe girdim verdikleri numarayı orda gördüm teslim edildiği gün ve saati. Pazartesi 14.30 da kan aldılar Salı sabah 8 de Fransa’ya teslim edilmişti helal olsun dedim valla
Ezgicelll34 Benim takipli olduğum hastane Medipol mega sanırım orada da yapılıyormuş yarın kontrolüm var hemde fiyat bilgisi alacağım sizce hastanede yaptırmak mi yoksa özel klinikte mi ?
Meliok Merhaba ben 1 hafta önce Panoroma natera da geniş paket olandan yaptırdım evden gelip kan aldılar amerikada araştırılıyor. 480 dolara yaptırdım henüz sonuç gelmedi eli kulağındadır ama heycanla bekliyoruz inşallah sağlıkla gelir tüm bebişler💓
Medine-96 Meliok hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba bende 2-3 hafta önce geniş paketten aldım ancak 530 dolar dediler bana diğeri de 500 dolardı bu kadar fiyat farkı olması normal mi anlamadım ?
Pinnar7 Genoks yaptırdım pazartesi. 11+4 idi şu an 12. Haftaya girdik Ankara’ya gidiyor testler, 11.500 TL. yoğunluk varmış vs diyorlar ama umarım bir kaç gün içinde çıkar çok aşırı merakla bekliyorum. Başka bir şey düşünmek mümkün değil benim için şu ara.
Meliok Medine-96 istanbul da yaşıyorum valla bilmiyorum ki herkese farklı fiyat veriyolar bende çözemedimm
miraclenaz gunesveguney benimki de çarşamba sabah ulaşmış sonuclar cıkınca haber verir misiniz🙏 hayırlı sağlıklı haber alalım inşallah
gunesveguney miraclenaz ay bi gün var aramızda o zaman 🙏🏻 veririm tabi inşallah hayırlı haberler alalım