Ftmadegrmenci Devlet hastaneleri şehir hastanelerini falan aradım ama tlfnları açan yok ücretli yerleri aradım 4 bin altı yok Kocaeli’de olan anneler nerde yaptırdınız yada nasıl devlette randevu bulabilirim
cakethesel Ftmadegrmenci Aktif Kocaeli’de Öner Aynıoğlu var 3000₺ detaylı ultrason fiyatı.Ona bakabilirsin.Devletede para veriliyor diye biliyorum.Özel en azından renkli ultrason fotoğrafı veriyor,bazı özeldeki doktorlar cd veriyor
Kardelennnsen Ftmadegrmenci Kocaeli şehir hastanesinde yaptırdım canım gayet detaylı anlattılar memnunum
Btrrba Ftmadegrmenci şubatta benim detaylı ultrason zamanım randevuları ocağın ilk haftası açılacakmış öyle dediler
Gizemrefege Ftmadegrmenci Gölcük medara aldım 3000 tl telefonlar olmuyormuş şehir hastanesi gidip öyle sıra alıyormuşsun
mel19 Ftmadegrmenci ilk önce şehir hast. Kadın hast. Druna muayene olmanız gerekiyor oradaki dr kayıt açıyor o sekilde mhrs den perinatolojiden randevu alabiliyorsunuz yoksa gidemezsiniz randevu bulmak zor ama
Habilim Kocaeli şehir hastanesinde ultrason kağıdı vermediler ayrıntılı da sen telefondan çek dediler. Renkli gösterdiler