Zeynep9120 HazelSeren ben bi tıp merkezine gidiyodum oda şafak hastanesnde dogum yaptırıyodu bu bebek çetesi olayı ortaya cknca dedm baska hastanede yapablrmısnz dogumu bana asılsız haber demesin mi direk değiştim onu nihan hanıma basladm 20.haftadannsnra valla gayet memnunum ama tek eksi noktası telefon numarası vs vermemesi.. acil durumda hastaneye gtceksın de acildeki doktorlar ilgilenecek senle öyle ulasacaklar yani hastalarına ait ıknci bi hattı olması lazm bu bnce yanlıs
mrsyildizmom Papatyael47 bulantı derken benim koku hassasiyetim oluyor kusacak gibi olup banyoya koşuyorum kusamıyorum 5 6 haftadan sonra başlamıştı bu şekilde tamamen 🌸
Papatyael47 Papatyael47 ben hamile kalır kalmaz sağ göğsüm küçüldü nedenini bilmiyor musunuz acaba benimkide çok bağimli emerek uyuyor 17 aylık ama ben çok halsiz kalıyorum kesmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorım için yanıyor ona
Birdegiliki HazelSeren benimde 5 yaşında bir kızım var. Mayıs ta da bir oğlum olacak inşallah erkenci davranmazsa 😅 19+6 haftalık hamileyim şuan. Henüz bebiş için birşeyler almadım 😅 bir ay sonra almaya basliycam inşallah 🙏 Ankara dayim lokman hekimde doğum yapmayı planliyorum. İnşallah her şey gönlümüzce olur hepimiz için 🥰
01180322 Celikss maşallah ya sizde zorlaniyor musunz 🥹ikinci bebiş geldiğinde kızım 14 ayını bitirmiş olacak
01180322 Celikss bnm kızım kucak delisi, sallamadan uyumaz, ilk hamileligimde 9. Ayda hissettiğim baskıyı bu hamileliğimde şimdiden hissediyorum sanki kanalda gibi, Allah yardımcımz olsn🌸