Yagmurcylal Kızlar ilaç kullanamıyorum 32 haftalık hamileyim ama resmen 3 gündür geceleri gram uyku uyuyamıyorum hem şiş diş etlerim hemde dişlerim ağrıyor kafayı yemek üzereyim artık önerisi olan varmi ?
Ahra Yagmurcylal dişlerinizi sert bir şekilde fırçalayın bana dişçim öyle önerdi bende de vardı rahatladı bir kaç gün sonra
Ahra Yagmurcylal bir de diş erlerime karanfil yağ sürüyorum gargara yap tuzlu suyla dedi ama midem bulanır yapamam onu
aycatutall6121 Yagmurcylal bende aynı durumdaydım geçen hafta tuzlu su gargars öneriyorum birde diş ipi aldım çok iyi geldi listerin de kullanıyorum çok rahatlattı diş etlerimi
Fundabbt Yagmurcylal çay ağacı yağı sür diş etine yutma tabi ama sürebilirsin ben öyle yaptım hem iltihabı götürüyo hemde uyusturuyo
Nujin_tezel01 Esra_nurr banada kesinlikle gargara kullanma dendi sadece tuzlu su ve süt iyi geliyormuş aycatutall6121
aycatutall6121 Yagmurcylal kan hacmi yükseldiği için dişlere vuruyor ben çok dişlerimle oynadığım için böyle gıcık gıcık da kaşınıyordu diş etlerim düzenli olarak fırçalamakta çok iyi tabi
Musilk-1 Yagmurcylal paradontax diş macunu günde ückere düzenli fırçala dişlerini hemen etkisini göreceksin aynı sıkıntı bendede var
Zuhal_Y Paradontax ile fircalayin birde elma sirkesi ev yapimi ile agzimi calkaladim gunde 1 2 kere tavisye ederim
Fundabbt Yagmurcylal evet mutlaka dene işe yarıyor özellıkle hamilelikte ilaç falan çok sıkıntı ya ben böyle atlattım işte bakalım sona geldik